Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Theunissen Dakbedekkingen

Theunissen Dakbedekkingen

Noordsingel 11, 5961XW, Horst 077-3981420 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Theunissen dakbedekkingen.

Theunissen dakbedekkingen is een professioneel dakbedekkingsbedrijf dat altijd streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij zijn een bedrijf dat met name gespecialiseerd is in renovaties maar uiteraard ook nieuwbouw.

Van een goed dak merk je eigenlijk niets. Want met een goed dak heeft u geen last van lekkage en het doorstaat elk weertype van ons Nederlandse klimaat: regen, storm, hagel, vorst en zon. Zo’n dak vraagt wel om vakmensen en goede materialen.

En dat heeft Theunissen dakbedekkingen in Horst zeker in huis. Wij zijn sinds 1927 gespecialiseerd in het bedekken van vlakke of hellende daken. Wij kunnen het dak voor u vernieuwen, renoveren, repareren en isoleren. En ook voor nieuwbouwprojecten, zoals bedrijfspanden, huizen, bergingen en dakkapellen kunt u bij ons terecht.

We maken gebruik van de modernste machines. In augustus 2010 is onze nieuwe Merlo 40.26MCSS 26m roterende verreiker geleverd. Deze zorgt er mede voor dat de werkzaamheden uiterst efficiënt en veilig worden uitgevoerd waardoor U als klant er zo min mogelijk overlast van heeft.

Ons bedrijf verricht vakkundig dakreparaties aan alle soorten daken. Ons streven is deze reparaties binnen 48 uur uit te voeren zodat uw gevolgschade tot een minimum beperkt blijft. In noodgevallen zijn wij ook bereikbaar buiten de normale kantoor uren.

Tevens kunnen wij jaarlijks onderhoud (inspectie) aan uw dak verzorgen met de mogelijkheid tot het sluiten van een onderhoudscontract.

Hellende daken

Eigenlijk zijn er maar twee soorten daken: hellende en vlakke. Bij het hellende dak is het "ouderwetse" pannendak misschien wel het meest bekend. Bijna ieder oud huis in ons land heeft een hellend dak. Dat is in ons klimaat verklaarbaar. De duurzaamheid is groot en de kans op lekken is minimaal.

Meer Dakdekkers in de buurt

Deze Theunissen Dakbedekkingen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dakdekkers in de buurt.