Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Thijssen en Gubbels Sport- Podotherapie

Thijssen en Gubbels Sport- Podotherapie

Laurentiusstraat 94, 5921GM, Venlo 077-4641150 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Visie
Als zorgverlener is er geen mooiere eer te behalen, dan de clienten tevreden en zonder klachten huiswaarts te zien keren. Dit is dan ook ons primaire doel. Wij zien een goed podotherapeut als een podotherapeut die goed luistert naar de client. Hierdoor kan hij een goed beeld vormen over het ontstaan van een klacht. Een uitgebreid onderzoek met de modernste onderzoektechnieken is noodzakelijk om de oorzaak van de klacht te achterhalen en daarmee te kunnen bepalen wat voor u de beste manier is om uw klacht op te lossen.

Sporters willen bewegen, sporten, bezig zijn. Een blessure staat dat in de weg en elke sporter wil zo snel mogelijk weer blessurevrij kunnen sporten. Wij streven ernaar dat het herstel van een blessure snel ontstaat. Daarbij proberen we de sporter ook de laten sporten, zolang de blessure dat toelaat. Een aangepast trainingsschema en alternatieve sporten, in de tijd dat de eigen sport te belastend is, zijn cruciaal daarbij. Bovendien kan het blijven bewegen op een lager niveau het herstel bevorderen. Het samenspel tussen de sportzolen, sportschoenen, oefenplan en verantwoorden trainingsopbouw in de individuele sport is essentieel. Ook een multidisciplinaire aanpak zien wij als versnelling van het blessureherstel.

Missie
Het is onze missie om voor u, als client, naar tevreden uw klacht op te lossen. Wij zullen u aan een uitgebreid onderzoek onderwerpen, om goed te bepalen welke behandeling u het beste dient. Daarbij zullen wij u zo goed mogelijk informeren wat er aan de hand is, wat wij voor u kunnen betekenen en op welke manier. Met een optimale servicegerichtheid kunt u met vertrouwen uw zorgvraag in onze handen leggen.

De sporter snel weer blessurevrij te laten sporten. Ook moet het blessureherstel voorspoedig verlopen middels een goede individueel behandelplan, waarbij we de sporter, waar het kan, willen blijven laten sporten.

Meer Orthopedische Artikelen in de buurt

Deze Thijssen en Gubbels Sport- Podotherapie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Orthopedische Artikelen in de buurt.