Timmerman Sierbestrating BV

Timmerman Sierbestrating BV

Dokter Larijweg 48, 7961NM, Ruinerwold 0522-480761 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Timmerman (Sier)bestrating BV is een gespecialiseerde handelsonderneming voor inkoop en verkoop van bestrating materiaal, zowel nieuw als gebruikt in Ruinerwold.

Onze visie
Onze visie is dat wij streven naar optimale kwaliteit in product en service; zo leveren wij grotendeels met Komo gecertificeerde materialen.

Ons assortiment
Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in sierbestrating, of u nu zoekt naar beton, gebakken, keramisch of natuursteen, getrommelde of strakke bestrating, waalformaat of dikformaat of andere formaten, wij kunnen het leveren!
Natuurlijk leveren wij ook opsluitbanden, zand, split, grind, tegels, klinkers, muurelementen, stapelblokken, palissades, vijverranden, hout, etc.
In onze showroom laten wij u de diverse mogelijkheden van bestrating zien tevens vind u hier: tuinbeelden van beton in brons gepatineerd, tuinmeubelen, verlichting, hekwerk, waterornamenten, tuindecoraties, regentonnen, bloembakken, potten, etc.
Voor de agrarische sector zijn wij gespecialiseerd in het leveren van betonplaten zowel nieuw als gebruikt, keerwanden, kuilplaten, silowanden, etc.
Kijk voor ons assortiment in onze webshop.

Onze aanbiedingen
Wij hanteren in de aanbiedingpartijen het motto: ons voordeel wordt uw voordeel. Wij hebben wekelijks andere aanbiedingspartijen, variërend van aanbiedingen in natuursteen, betonsteen, of gebakken materiaal. Deze partijen zijn altijd uit voorraad leverbaar en natuurlijk scherp geprijsd en van een goede kwaliteit.
Kijk voor onze aanbiedingen in onze webshop bij de categorie Acties.

Ons transport
Wij hebben ons eigen transport en bij onze ervaren chauffeur is uw aankoop altijd in vertrouwde handen vanaf Ruinerwold tot aan uw woon- / afleveradres.
Wij leveren natuurlijk in Drenthe, maar ook in Friesland, Groningen, Overijssel, Gelderland, Flevoland en op aanvraag in de rest van Nederland.