Tol Vloeren Van

Tol Vloeren Van

Linie 7, 5405AR, Uden 06-11882537 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

GIETVLOER
Gietvloeren zijn vloeistofdicht, naadloos en kunnen in 1 keer aangebracht worden zonder voegen. Een gietvloer kan in iedere gewenste RAL kleur en kleurencombinaties worden samengesteld. Gietvloeren hebben een dikte van ca. 3mm.

COATINGVLOER
Een coatingvloer lijkt in veel opzichten op een gietvloer. Het verschil tussen de twee is dat de coatingvloer een veel dunnere laagdikte heeft. De coatingvloer bestaat uit twee lagen, de vloer wordt eerst geïmpregneerd en vervolgens afgelakt.

TROFFELVLOER
Troffelvloeren zijn zowel industrieel als privé zeer goed toepasbaar. Een troffelvloer heeft vele voordelen. Naast dat een troffelvloer er prachtig strak en minimalistisch uitziet is deze ook bestand tegen zware mechanische en chemische belasting.

MARMERSTONE VLOER
De marmerstone vloer is een unieke vloerbedekking. Het lijkt op een grindvloer alleen dan met de exclusieve uitstraling van marmerstone.

SIERGRINDVLOER
Een unieke vloer met een persoonlijk tintje die natuurlijk aanvoelt. Een stijlvolle, makkelijke en ook nog eens een slijtvaste vloer. Een siergrind vloer geeft je die mogelijkheden.

BEDRIJFSVLOER
Bedrijfsvloeren niet alleen mooi, Maar ook multifunctioneel. Afgewerkt met een coating die optimale bescherming biedt.

CEMENTGEBONDEN GIETVLOER
Gaat u voor een stoere, industriële betonlook? Dan zou de cementgebonden gietvloer wel eens bij uw smaak kunnen passen. Deze vloer past in vele interieurstijlen en kan in de juiste combinatie zowel een moderne als warme uitstraling geven.

OVER VAN TOL VLOEREN
Het aanleggen van kunststofvloeren is al jarenlang de passie van ondernemer Ronald van Tol. Hij houdt ervan om vakwerk af te leveren voor zijn klanten. Bedrijven en particulieren kunnen bij Van Tol Vloeren terecht voor een eerlijk advies. Ronald van Tol zet zich, samen met een netwerk van goede professionals, volledig in voor een perfect eindresultaat.

Meer Vloeren in de buurt

Deze Tol Vloeren Van vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Vloeren in de buurt.