Toonen Autobedrijf Toyota

Toonen Autobedrijf Toyota

Franciscusweg 4 C, 1216SK, Hilversum 035-6210299 Website

Openingstijden ( 3 aug - 9 aug)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Ons bedrijf

Met een Toyota- ervaring vanaf 1972 is de heer E.J. Toonen in 1985 zelfstandig Toyota dealer geworden, met op dit moment vestigingen in Naarden en Hilversum. Deze twee vestigingen bestrijken hiermee de gehele Gooi- en Vechtstreek. Een hecht, klantvriendelijk en servicegericht team staat dagelijks voor u klaar om met een snelle en goede service u en uw auto mobiel te houden. Tevens is het mogelijk om bij de vestiging Naarden gebruik te maken van onze moderne wasstraat "Gooimeer". Hiermee proberen wij ons motto 'met de klemtoon op service' ook daadwerkelijk te bewerkstelligen.

Wereldwijd is de Toyota organisatie dagelijks bezig het product te verbeteren om een automobiel te fabriceren die telkens weer tot de beste ter wereld genoemd mag worden. Hierdoor zijn de onderhoudskosten en de pechgevoeligheid erg laag. Vraag onze verkoopmedewerkers naar de test van de TUV uit Duitsland. Mede door de snelle ontwikkelingen bij Toyota worden de medewerkers bij Autobedrijf Toonen meerder malen per jaar opgeroepen om verscheidenen trainingen en cursussen te volgen bij het Louwman college. Dit om alle ontwikkelingen adequaat bij te houden.

Wilt u een proefrit aanvragen? Een brochure bestellen? Afspraak maken voor onderhoud? Onderdelen bestellen? Voor al deze zaken en overige vragen kunt u via e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Onderhoud

Wanneer u uw auto voor onderhoud bij ons langs brengt bieden wij u de mogelijkheid om op comfortabele wijze rustig door te werken in onze business corner. Deze business corner is voorzien van Wifi voor uw laptop of uwtelefoon en een koffiehoek. En terwijl u rustig doorwerkt, zorgen wij ervoor dat u en uw auto zo snel mogelijk weer veilig op de weg zitten. Ook uw kinderen zijn van harte welkom in onze showroom, terwijl u rustig rondkijkt naar de Toyota die het beste bij u past vermaken de kinderen zich prima in onze "legohoek".

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Toonen Autobedrijf Toyota vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.