Topaz Hoofdkantoor

Topaz Hoofdkantoor

Aaltje Noordewierlaan 50, 2324KS, Leiden 071-5798300 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Met ruim 50 jaar ervaring in de zorg is Topaz uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in de regio Leiden en Duin- en Bollenstreek met 5 woonzorgcentra, 3 verpleeg- en behandelcentra en een revalidatie- en zorghotel. Met onze gespecialiseerde zorg kunt u uw leven zo lang mogelijk leiden zoals u dat wilt. Bij u thuis of in een Topaz-locatie.

Bij Topaz werken we volgens de nieuwste inzichten. We zoeken voortdurend naar innovatieve oplossingen voor de best mogelijke zorg, verpleging en behandeling.

Wij vinden het belangrijk dat u kunt wonen en leven zoals u dat wilt. En dat u de zorg krijg die bij u past: genoeg om uzelf te redden, maar ook niet meer dan nodig. U weet zelf het best waar u baat bij heeft.

Onze specialisten en zorgmedewerkers zijn altijd beschikbaar, voor zo lang als nodig en zo intensief als u wilt. Of het nu bij u thuis is of in één van onze locaties.

Specialistische kennis over revalidatie, zorg bij dementie en Huntington. Wij hebben veel ervaring met zorg, behandeling en begeleiding ouderen met lichamelijke problematiek, bijvoorbeeld na een beroerte (CVA), en ouderen met behoefte aan meer persoonsgerichte begeleiding.

Als u problemen krijgt met uw gezondheid, wilt u goede zorg. Van zorgprofessionals die houden van hun vak. Die hecht samenwerken met de andere professionals die u zorg verlenen. We zoeken naar innovatieve oplossingen voor de best mogelijke zorg, verpleging en behandeling. Dit bereiken we door het doen van onderzoek, interne opleidingen en samenwerking met ziekenhuizen en andere specialisten in de keten. Gevonden oplossingen passen we toe in de praktijk. En de kennis die we opdoen, delen we graag met de collega’s in de zorgsector, zodat u er beter van wordt.

Meer Consultatiebureaus in de buurt

Deze Topaz Hoofdkantoor vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Consultatiebureaus in de buurt.