Toyota & Suzuki Dealer Van Schaik

Toyota & Suzuki Dealer Van Schaik

Broeikweg 33, 2871RM, Schoonhoven 0182-382546 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van Schaik Schoonhoven
Vanuit onze vorige vestiging in de binnenstad van Schoonhoven zijn we in 2004 gestart met de verkoop van Toyota personenwagens. Al gauw bleek dat deze vestiging niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd en in maart 2006 verhuisden we naar een volledig nieuw en modern pand op het bedrijventerrein in Schoonhoven-Oost. Wij zijn nu officieel dealer van Toyota en Suzuki, maar ook voor het leveren van andere merken staan wij open.

Occassions
Op onze vestiging beschikken wij over een hele ruime kelder waar al onze (jong) gebruikte occasions staan. U vindt hier tussen de 50 en 60 (jong) gebruikte auto's in alle formaten en prijsklassen. Handgeschakeld en automaat. Voor ieder wat wils.
Mocht hetgene wat u zoekt er niet tussen staan. Geef dan uw wensen aan één van onze medewerkers door zodat wij, voor u, vrijblijvend op zoek kunnen gaan.

Werkplaats
Onze onderhouds/reparatieafdeling staat alom bekend door haar hoog opgeleide autotechnici. Naast onderhoud en reparatie verzorgen zij in hun goed geoutilleerde werkplaats tevens het inbouwen van alle accessoires. Ze zijn STEK erkend airco inbouwstation, SCM erkend alarm inbouwstation en gespecialiseerd in LPG systemen en APK keuringen voor benzine, LPG en diesel uitvoeringen.

Autoverhuur
Huur een auto in Schoonhoven tegen een ongelooflijk lage prijs. Bij Autobedrijf Van Schaik Schoonhoven ben je aan het goede adres! Bij ons huur je al een luxe, nieuwe auto voor maar € 29,- per dag. Onze huurauto´s zijn minstens uitgerust met airco en radio/Cd-speler. Autoverhuur in Schoonhoven voor een uiterst scherpe prijs en zonder onverwachte kosten, dat is onze no-nonsense autoverhuur!
Voor meer informatie of het reserveren van een auto kunt u altijd contact opnemen. Zowel per e-mail als ook telefonisch.

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Toyota & Suzuki Dealer Van Schaik vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.