Traiteur slagerij Ton De Wit

Traiteur slagerij Ton De Wit

Raadhuisstraat 33, 2101HC, Heemstede 023-5284725 Website

Openingstijden (27 mrt - 2 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Traiteur-slagerij de Wit, inmiddels een begrip in Heemstede en ver daarbuiten. Wij zijn een kwalitatief hoogstaande slagerij die sinds 1990 gevestigd is in de Raadhuisstraat.
We staan bekend om onze geweldige kwaliteit rund-, kalfs- en lamsvlees allemaal van ons familiebedrijf. Tevens hebben wij varkensvlees van het Keten Duurzaamheid en natuurlijk alleen maar kip van scharrelkippen.
We verkopen de lekkerste vleeswaren allemaal vers uit eigen keuken maar net zo belangrijk we snijden het ook nog vers voor u af. Dus altijd vers en lekker en op ieder gewicht en dikte te bestellen.
Daarbij hebben we ook nog een geweldig maaltijd assortiment. Onze koks bereiden dagelijks 25 soorten maaltijden. Onze maaltijden worden bereid zoals we dat thuis ook zouden doen dus van een ouderwetse hoogstaande kwaliteit.
Ook bieden wij u vele barbecue en catering mogelijkheden.
Eigenlijk hebben we alles wat u nodig heeft om uw feestje geslaagd te maken!
Ton en Ginny nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze Traiteur-slagerij.
Samen met onze medewerkers helpen wij u graag en met veel plezier verder. Onderaan deze pagina staan de links naar enkele van onze productpagina's.
Alle andere pagina's vind u onder de rubriek assortiment.

We zijn op dit moment de grootste cateringspecialist van Haarlem, Heemstede en de hele Haarlemmermeer. Op dit moment kunnen wij barbecues verzorgen van 2 tot 1500 personen. En uiteraard geheel volgens uw wensen. Zo is er al een compleet barbecuemenu voor maar € 9.90 per persoon. Tevens hebben wij de mogelijkheid om personeel te reserveren voor het barbecuen en het serveren van eventuele drankjes of hapjes. Kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden en laat u overtuigen. Uiteraard kunt u ons ook mailen.

Dagelijks worden onze maaltijden bereid door onze chef kok. Gemaakt van uitsluitend dagverse ingrediënten. Variërend van rijk gevulde stamppotten tot runderstoofpotten. Maar ook pasta's en pizza's ontbreken niet in ons uitgebreide assortiment.

Meer Supermarkten in de buurt

Deze Traiteur slagerij Ton De Wit vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Supermarkten in de buurt.