Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Tramex Lastechnische Groothandel

Tramex Lastechnische Groothandel

Dr. de Blecourtstraat 55, 6541DG, Nijmegen 024-3776754 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Tramex levert gecertificeerde kwaliteitsproducten op het gebied van onder andere lastechniek, lastoevoegmaterialen en gassen. Uitgebreide vakkennis en jarenlange expertise resulteren in betrouwbaar advies en snelle service.

Met onze eigen professionele technische dienst repareren en onderhouden wij lasmachines, lastoortsen en andere lastechnische producten van alle merken. U kunt uw apparatuur bij ons laten keuren volgens de norm NEN3140 en EN1090. Met onze servicedienst staan wij garant voor een 24-uursservice aan huis.

Tramex staat voor:

Vakkundige medewerkers.

Branchekennis.

Betrouwbaarheid/loyaliteit.

Korte lijnen, persoonlijke benadering.

Tramex heeft een eigen bezorgdienst. Binnen een straal van 50 km komen wij uw bestelling afleveren, ook in Duitsland!

Met eigen servicevoertuigen kunt u bij Tramex gegarandeerd terugvallen op een 24-uurs servicedienst aan huis.

De eigen technische dienst verzorgt, onderhoudt en repareert lasmachines, lastoortsen en andere lastechnische producten. Deze reparaties kunnen zowel in onze eigen technische dienst als bij de klant worden uitgevoerd.

Wij keuren uw apparatuur volgens de NEN3140 en EN1090 norm. De inspecties worden door onze monteurs met speciale testapparatuur uitgevoerd. Van iedere, door ons gekeurde machine, ontvangt u een certificaat met de keuringsresultaten.

Onze visie is: lassen kan altijd efficiënter. Wij lopen graag met u het totale bedrijfsproces door om te zien waar er tijd, geld of energie kan worden bespaard.

In Nederland controleert de Arbeidsinspectie de arbeidsomstandigheden. De eisen op het gebied van bestrijding van de binnenluchtvervuiling worden steeds strenger.

De overheid besteedt tevens veel aandacht aan de kwaliteit van de binnenlucht. Het is verplicht te voldoen aan de MAC-waarde.

Wij adviseren u waar u op moet letten en hoe u schade door vuile lucht kunt voorkomen. Wij bieden de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

Meer Lasbedrijven en materialen in de buurt

Deze Tramex Lastechnische Groothandel vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Lasbedrijven en materialen in de buurt.