Trophax OTC BV

Trophax OTC BV

Mandenmakersstraat 1, 3334KE, Zwijndrecht 078-6105727 Website

Openingstijden (17 sep - 23 sep)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Op 1 januari 2008 is Trophax OTC B.V. gestart met activiteiten richting consument en richting drogisterijen, apotheken, reformwinkels, webwinkels en kappersgroothandels door middel van het aanbieden van hoogwaardige medische hulpmiddelen, gezondheids - en (haar)verzorgingsproducten met een USP (Unique Selling Point). Dat betekent dat elk van onze producten iets unieks heeft, iets bijzonders en dat kunt u lezen bij de product-informatie op www.trophax-otc.nl.

Op 1 maart 2010 is het eerste eigen merk aan ons assortiment toegevoegd, namelijk de producten van PoolPlus, een serie voedingssupplementen en multivitamines die reeds meer dan 30 jaar verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt. Zie voor uitgebreide informatie www.poolplus.nl . Op 1 januari 2017 is ons tweede eigen merk aan het assortiment toegevoegd, nl. de 4 soorten van het Trophax Wonderverband.
Kijk op www.trophax-otc.nl bij:
* Trophax Wonderverband 4,5 meter WIT voor Volwassenen
* Trophax Wonderverband 4,5 meter BLAUW voor de Horeca
* Trophax Wonderverband 4,5 meter GROEN voor Kinderen
* Trophax Wonderverband 4,5 meter BRUIN voor Dieren

En een derde zeer belangrijke uitbreiding van ons assortiment is Prep, de multi huidbeschermende crème die in 1936 in Nederland werd geïntroduceerd en dat vanaf 1 september 2012 door Trophax OTC B.V. gedistribueerd wordt. Er zijn 2 verpakkingsgroottes: een tube van 125 gram en een plastic pot van 250 gram en bestelbaar via deze website. Daarnaast is er een probeerverpakking voor € 1,99 en de Prep Shaving Foam voor nat-scheerders met een gevoelige huid (zie www.direct-help.nl/prep).

Doelstelling is om de kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden via drogisterijen, apotheken, reformwinkels en gezondheidswinkels – en centra, maar ook via webshops. Want als een drogist of een apotheker of een reformwinkel onze producten niet op voorraad heeft, kunnen ze deze direct bij hun groothandel bestellen.

Meer Beroepsorganisaties in de buurt

Deze Trophax OTC BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Beroepsorganisaties in de buurt.