UFA Bouw

UFA Bouw

Westhavenweg 47, 1042AL, Amsterdam 020-4821478 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

UFA Bouw bouwt in het heden met alle kennis van het verleden. UFA Bouw is een Amsterdams gevestigd aannemersbedrijf dat zich onderscheidt door Klantgerichtheid, Professionaliteit, Flexibiliteit en Service.

Ons bouwteam bestaat uit zeer hoog gekwalificeerde vakmensen. Met onze interne organisatie zijn wij in staat elk bouwproject tot een goed eind resultaat te brengen. Een sterk bedrijf dat hecht aan langdurige relaties en continuïteit en de opdrachtgever altijd centraal stelt.

Kwaliteit en ambachtelijkheid

UFA Bouw is ouderwets in de zin dat kwaliteit en ambachtelijkheid bij ons zwaar tellen. Bij UFA Bouw werken uitsluitend vakmensen die borg staan voor een kwalitatief goed product en optimale dienstverlening. UFA Bouw is tegelijk ook jong en modern. Wij zijn dynamisch en hebben een eigentijdse bedrijfsaanpak. UFA Bouw staat altijd open voor nieuwe invloeden en innovatie. Wij zijn een erkend leerbedrijf, aandacht voor opleiding en scholing past helemaal in de filosofie van UFA Bouw.

Zakelijk
Als het gaat om kleinschalig nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud van woningen, wooncomplexen, kantoren en/of bedrijfsgebouwen dan bent u bij UFA Bouw aan het goede adres. Want daarmee heeft u direct toegang tot alle disciplines en specialisaties. Van eenvoudige kantoor renovatie tot een compleet nieuw bedrijfsgebouw, wij doen dat met kennis en ervaring, met de juiste mensen, veelzijdig en vertrouwd.

Wij werken aan kleine en grote projecten voor bedrijven, overheid, semi overheid, beleggers en woningcorporatie, afgestemd op uw specifieke wensen rekening houdend met alle financiële en technische randvoorwaarden en in een prima prijs/kwaliteitverhouding.

Particulier
Stel: u heeft een stuk grond en u wenst daarop uw droomhuis te realiseren, of u wilt een garage, aanbouw, dakkapel of een scheidingswand verplaatsen, een scharnier vervangen, een keukenkastje repareren u noemt het maar op. In dergelijke situaties bent u bij UFA Bouw aan het juiste adres.

Meer Aannemers in de buurt

Deze UFA Bouw vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.