Vakgarage Lamme

Vakgarage Lamme

Nieuw-Loosdrechtsedijk 167, 1231KS, Loosdrecht 035-5826232 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bekijk alle informatie op www.vakgaragelamme.nl of bel 06-25067052

Bovagbedrijf Vakgarage Lamme in Loosdrecht biedt als merkonafhankelijke kwaliteitsgarage hoge kwaliteit op het gebied van APK , onderhoud en reparatie.
Veiligheid en tevreden klanten vinden wij heel belangrijk. Daarnaast kunnen zij u van deskundig advies voorzien van alle merken.

Met de ‘Grote Beurt’ van Vakgarage Lamme bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s neemt.
De ‘grote beurt’ wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Daarnaast is de focus bij Vakgarage Lamme altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, incl. het vervangen van de remolie, controle van de banden, verlichting, airbags en andere veiligheidssystemen.
Uiteraard wordt de olie, alle filters (incl. interieurfilter) en (gloei)bougies vervangen. De overige vloeistoffen, o.a. koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof, gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu, die controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen!
Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij Vakgarage Lamme komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!
Laat u een ‘Grote Beurt’ bij Vakgarage Lamme uitvoeren, dan voeren wij de APK keuring gratis voor u uit!

Met ‘de kleine beurt’ wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Vakgarage heeft daarentegen ‘de betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ ontwikkelt. Naast de standaard werkzaamheden wordt:
- de auto gecontroleerd op 25 veiligheidspunten (o.a.

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Vakgarage vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.