Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten

Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten

Computerweg 8, 3542DR, Utrecht 030-7776128 Website

Openingstijden (19 jun - 25 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

s u contact met ons opneemt, weet u één ding zeker: alle advocaten en juristen die aan ons kantoor verbonden zijn, houden zich alleen maar bezig met arbeidsrecht. Voor ons is arbeidsrecht dus geen rechtsgebied dat we erbij doen, wij doen simpelweg niets anders.

Snel en adequaat
Wij weten als geen ander dat als u met een arbeidsrechtelijk probleem zit, een snelle en adequate reactie niet alleen wenselijk, maar vaak ook noodzakelijk is. Tijdens een eerste intakegesprek inventariseren wij uw situatie en bepalen we gezamenlijk met u een strategie om tot een optimaal resultaat te komen. In spoedeisende gevallen kan een intake zelfs telefonisch plaatsvinden.

Heldere aanpak
Ons kantoor staat niet alleen bekend om zijn deskundigheid, maar ook om de no nonsense aanpak. Tijdens het intakegesprek hoort u van ons direct waar in uw zaak de kansen en risico's liggen en met welke verwikkelingen u rekening moet houden. Ook zullen wij duidelijke afspraken met u maken over ons honorarium en zullen wij u informeren over de (on)mogelijkheid om onze kosten (deels) op de tegenpartij te verhalen.

Schikken of procederen?
Veel arbeidsrechtzaken worden uiteindelijk geschikt. Dat wil zeggen dat, na een korte of soms lange onderhandeling, beide partijen zonder tussenkomst van een rechter overeenstemming bereiken over een oplossing van het probleem. Doordat ons kantoor honderden arbeidsrechtzaken per jaar behandelt, weten wij precies welke argumenten en standpunten in uw geval van belang zijn om tot een optimaal onderhandelingsresultaat te komen. Toch is er ook een aantal zaken die niet geschikt kunnen worden, bijvoorbeeld omdat de tegenpartij onredelijke eisen stelt. In dat geval kan een gerechtelijke procedure onvermijdelijk zijn. Dan is het goed om te weten dat Van Gelderen beschikt over ruime proceservaring bij alle rechtbanken en gerechtshoven in Nederland. Of het nu gaat om een spoedprocedure of een hoger beroep, onze medewerkers kunnen uw zaak ook bij een rechter uitstekend bepleiten.

Meer Advocaten in de buurt

Deze Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Advocaten in de buurt.