Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

Van Rossum Makelaardij

Van Rossum Makelaardij

Oostdijk 2, 3241CN, Middelharnis 0187-486343 Website

Openingstijden (24 okt - 30 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Dörr & Van Rossum Makelaardij:
Dé makelaar van Goeree-Overflakkee voor u.

De dynamische makelaarskantoor is tekenend voor het enthousiasme van ons team. Kees Dörr en Albert van Rossum zijn beiden NVM Makelaar-Taxateur en hebben samen meer dan 40 jaar ervaring in de huizenmarkt op Goeree-Overflakkee.

Al sinds de opening van het nieuwe kantoor in november 2013 onder de naam Dörr & Van Rossum Makelaardij heeft het kantoor een afwisselende portefeuille weten samen te stellen die gemiddeld uit 170 objecten bestaat. Door innovatie, persoonlijke aanpak en door de markt actief te benaderen zorgden wij er in het afgelopen jaar voor dat kopers en verkopers elkaar snel ontmoetten.

Kenmerkend voor onze klantgerichte werkwijze is de verstrekkende dienstverlening. U kunt altijd bij ons binnenlopen, ook als u nog geen vastomlijnde koop- of verkoopplannen heeft. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Deskundigheid voorkomt missers

Het zelf aankopen van een huis of appartement brengt steeds meer risico’s met zich mee. De regelmatig veranderde wet- en regelgeving, maar ook de noodzaak om inzicht in deze dynamische markt te hebben en bijvoorbeeld kennis van bestemmingsplannen voor de omgeving, maken dat voor een goede aankoop professionele deskundigheid op dit gebied een vereiste is.

Als gerenommeerd makelaarskantoor kunnen wij u deskundige hulp bieden. Wij begeleiden u tijdens het totale traject, daarbij staan uw belangen als opdrachtgever voorop. Samen met u stellen we een lijst op met de eisen en wensen waaraan uw droomhuis moet voldoen. Vanaf de bezichtiging tot aan de onderhandeling en het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst. Ook staan wij u bij tijdens de voorinspectie voorafgaand aan het notarieel transport.

Maar ook onze deskundigheid kent zijn grenzen. Voor een hypotheekadvies verwijzen wij u graag door naar andere deskundigen.

Een soepele verkoop

De verkoop van uw woning of appartement is vaak een afscheid van een bepaalde levensfase of periode.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Van Rossum Makelaardij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.