Van Santen Makelaars

Van Santen Makelaars

Capelseweg 3, 2907XA, Capelle aan den IJssel 010-2580180 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Onze dienstverlening kenmerkt zich door aandacht, maatwerk en een eerlijke prijs. Wij kunnen u van dienst zijn bij verkoop en/of aankoop en met taxaties, voor woningen en bedrijfsruimtes. Ook kunt u ons gerust vrijblijvend om een advies vragen.

Wie neemt ú mee als u een huis gaat kopen?

Gaat u samen met uw partner bezichtigen of neemt u (ook) een familielid of goede vriend mee? Twee zien immers meer dan één en het is fijn om zo’n belangrijke beslissing niet alleen te nemen. Maar weet u waar u op moet letten? Is de vraagprijs niet te hoog? En wat zijn eigenlijk de regels en gebruiken in een onderhandeling?

Wilt u weten wat een deskundige van de woning vindt? Neem dan ook uw eigen makelaar mee! Direct al bij de bezichtiging zult u zien dat wij op andere dingen letten dan u zelf doet. Wij weten waar de ‘zwakke plekken’ van een woning zitten en wat er plaatselijk speelt; want ook omgevingsfactoren kunnen van groot belang zijn.

Voordeel, zekerheid en gemak Uw eigen makelaar levert u natuurlijk voordeel (in de koopsom) en zekerheid, maar wist u dat wij u ook veel werk uit handen nemen. Dit maakt de aankoop voor u een zorgeloos traject, want terwijl u al helemaal ‘gevallen bent’ voor uw toekomstige woning, zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaalt. En wanneer ú onbezorgd plannen wilt maken voor de inrichting of verbouwing, zien wij erop toe dat ook de overige condities van de koop correct in de koopakte worden opgenomen. Zo kunt u met een gerust hart tekenen.

Als u uw woning gaat verkopen, wilt u een goede makelaar. Maar wat maakt een makelaar goed? Deskundigheid en klantgerichtheid bieden ze allemaal. Maar waarin uit zich dat?

U wilt een vlotte verkoop en een hoge verkoopprijs. Dan heeft u een commerciële makelaar nodig, die zich goed bewust is van de huidige markt en daarvan profiteert. Een makelaar die zorgt dat, uit alle woningen in uw buurt, uw huis wordt gekozen.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Van Santen Makelaars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.