Let op: Vandaag is het Koningsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Van der Meer & Philipsen Gerechtsdeurwaarders

Van der Meer & Philipsen Gerechtsdeurwaarders

Helderseweg 14, 1815AB, Alkmaar 072-5147000 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van der Meer & Philipsen is een strategisch juridisch partner voor bedrijven en organisaties in de regio. Wij handelen vanuit de overtuiging dat het voor iedere partij, groot of wat kleiner, mogelijk moet zijn om zijn recht te halen. Wij zijn er om de ander te bewegen aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen zonder daarbij "de mens achter het dossier" uit het oog te verliezen. In een stabiele samenleving kunnen mensen erop vertrouwen dat financiële afspraken worden nagekomen.

Met onze dienstverlening willen wij een structurele bijdrage leveren aan de rechtszekerheid in onze maatschappij en aan een gezondere economie. Voorkomen is beter. Als strategisch juridisch partner gaan wij voor een samenwerking op de lange termijn. Wij optimaliseren de kasstroom van onze klant door debiteurenrisico's te voorkomen en terug te dringen. Van der Meer & Philipsen biedt namelijk niet alleen de diensten van een gerechtsdeurwaarderskantoor maar ook die van een juridisch advies bureau.

Al meer dan vijftig jaar zijn wij experts op het gebied van debiteurenbeheer en incassodiensten. Als juridisch (sparring)partner helpen wij onze klanten onder meer met het inrichten van betalingsprocessen en het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. Wanneer de klant niet over een juridische afdeling beschikt, kunnen onze juristen hen met raad en daad terzijde staan. Onze juristen treden in dit geval als interim bedrijfsjurist op.

Mensenwerk is maatwerk. Ieder mens is uniek en geen zaak is hetzelfde. De wijze waarop we een dossier aanpakken is dan ook geheel afhankelijk van de klant, de wederpartij en de relatie tussen beiden. Alleen door een grondige analyse van de verhaalsmogelijkheden en de juridische kansen kunnen wij de juiste instrumenten inzetten. Zo behalen wij het maximale resultaat.

Meer Financieringen in de buurt

Deze Van der Meer & Philipsen Gerechtsdeurwaarders vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Financieringen in de buurt.