Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars BV

Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars BV

Bloemendaalseweg 47, 2061CB, Bloemendaal 023-5251525 Website

Openingstijden (13 nov - 19 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Van der Schaaf & Kooijmans, makelaars en taxateurs in Haarlem, Bloemendaal en omgeving. Wij helpen u graag bij de verkoop en aankoop van uw woning. Ook voor een taxatie, bedrijfspanden, hypotheek en verzekering kunt u bij ons terecht. Zorgeloos kopen & verkopen dus!

Wij verkopen uw woning
Wij geloven dat elke woning verkocht kan worden. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw woning een thuis is voor potentiële kopers. Een enthousiast team, eerlijk advies en een unieke marketingstrategie dragen bij aan dat succes. Als NVM makelaar zorgen wij voor een topnotering van uw woning op Funda en bekendheid bij veel zoekers.

Wij zoeken uw nieuwe woning
Als makelaar zijn wij er zeker van dat elke koper een mooie woning kan vinden, juist nu. Schakel ons in als aankoopmakelaar bij het kopen van uw woning. Wij zoeken, begeleiden, informeren, adviseren en onderhandelen. Doel voor ons is dat u hét huis vindt! Zodat u daar jarenlang zorgeloos en met veel plezier zult wonen. Bel ons gerust voor aankoopbegeleiding.

Financieel advies
Voor uw hypotheek, taxatie, verzekering en pensioen geven wij u deskundig, betrouwbaar en 100% onafhankelijk advies. Onze Erkend Hypotheekadviseur geeft een uitgebreid advies waarbij rekening gehouden wordt met uw persoonlijke situatie. Persoonlijk, op maat en provisievrij advies. Uw hypotheek is in goede handen bij onze ervaren hypotheek adviseur.

Bedrijfsmakelaardij
Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar voor uw winkel, kantoor of ander bedrijfspand? Wij helpen u graag via onze bedrijfsmakelaardij Bedrijfslocatie.nl. Voor taxatie, verhuur, verkoop of advies voor uw bedrijfspand, winkel, kantoor, horeca object, beleggingsobject of winkel/woonhuis.

Onze regio
Als makelaar en hypotheekadviseur werken wij in de regio Zuid-Kennemerland. Naast Haarlem en Bloemendaal zijn wij ook actief in de plaatsen Overveen, Aerdenhout, Heemstede, Spaarndam, Santpoort, Driehuis, Velserbroek, Zandvoort, IJmuiden, Hoofddorp, Cruquius en omgeving.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.