Veld Orthopedische Schoentechniek

Veld Orthopedische Schoentechniek

Nieuwe Steen 32 D, 1625HV, Hoorn 0229-236357 Website

Openingstijden (23 jan - 29 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Heeft u problemen met uw voeten? Pijn bij het lopen? En bieden confectieschoenen niet de juiste ondersteuning of pasvorm? Dan heeft Veld Orthopedische Schoentechniek de oplossing voor u.

Wij vervaardigen orthopedische hulpmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. Dus 100% gemaakt voor úw voet, afgestemd op úw smaak en uitgevoerd in de beste materialen. U kunt bij ons terecht voor:

Orthopedische schoenen.
Semi-orthopedische schoenen.
Voorlopige orthopedische schoenen
Verbandschoenen
Steunzolen en inlays
Voorzieningen aan confectieschoenen
Ons deskundige team helpt u graag comfortabel lopen. Zodat u weer kunt doen wat u wilt doen, zelfverzekerd en op schoenen, sneakers of laarsjes die passen bij uw stijl.

Wanneer de voetproblemen niet meer te verhelpen zijn met steunzolen of aanpassingen aan schoenen, dan kunnen orthopedische schoenen een oplossing bieden. Orthopedisch schoeisel is volledig maatwerk: de gehele schoen wordt speciaal voor uw voeten gemaakt. U heeft daarbij keuze uit vele modellen, leersoorten en kleuren.

Orthopedische schoenen zijn uitgerust met persoonlijk aangemeten voorzieningen die uw klachten helpen verminderen waardoor uw looppatroon verbetert. Wij denken graag met u mee tot een stijlvol model te komen dat helemaal bij u past.

Semi-orthopedische schoenen lijken in veel opzichten op confectieschoenen. De collectie wisselt, de schoenen zijn modieus en ze worden gemaakt door verschillende fabrikanten. Ze zijn alleen ruimer (verkrijgbaar in verschillende wijdtematen) en bieden mogelijkheden om voetbedden in te leggen en aanpassingen te maken.

Semi-orthopedische schoenen zijn ideaal wanneer confectieschoenen niet (meer) goed zitten, maar volledig maatwerkschoenen ook weer niet nodig zijn. Ze worden bijvoorbeeld veel gedragen door mensen met verschillende voetbreedte of beenlengte.

Een voorlopige orthopedische schoen (VLOS) wordt gemaakt voor tijdelijk gebruik, meestal wanneer voetproblemen het dragen van gewoon schoeisel niet toelaat.

Meer Orthopedische Artikelen in de buurt

Deze Veld Orthopedische Schoentechniek vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Orthopedische Artikelen in de buurt.