Verhoeven Meubelstoffeerderij Hans

Verhoeven Meubelstoffeerderij Hans

Nijverheidsweg 53, 2821AT, Stolwijk 0182-341199

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Hans Verhoeven Meubelstoffeerderij in Stolwijk staat voor vakmanschap, kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit.U kunt er voor elke stijl terecht. Uw oude versleten zitmeubel is in deskundige handen. Naast herstofferen en vernieuwen, restaureren wij ook het binnenwerk van uw zitmeubel, waardoor het weer jaren mee gaat. Ook kleine reparaties aan zitmeubelen of zitcomfort zijn mogelijk. Kom vrijblijvend eens langs en ontdek de vele mogelijkheden.

Wij zijn gevestigd op de Nijverheidsweg 53 2821 AT in Stolwijk. Hans Verhoeven zit al meer dan 40 jaar in het vak en heeft ruime ervaring opgedaan bij diverse meubelstoffeerbedrijven.

Ons atelier annex showroom biedt u een enorme collectie meubelstoffen en leer: ruim 400 staalboeken met een grote verscheidenheid aan kleuren en dessins. Ook kunt u een kijkje nemen in het atelier, waar straks uw oude versleten zitmeubelen aan een nieuw bestaan gaat beginnen.

We zijn gespecialiseerd in het (her)stofferen en repareren van uw zitmeubels. Er is keuze uit een uitgebreide collectie stof en ledersoorten. Ook voor uw buitenmeubilair, auto, caravan, boot, of motor bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast de meubelstoffering voor particulieren, verzorgen we ook projectstoffering. Denk aan: meubilair in de zorgsector, kantoormeubilair, wacht- en vergaderruimten, zitmeubelen en banken in aulas, kantine- en restaurantmeubilair, zitbanken in de stuurhut of woonkamer van binnenvaartschepen. Kortom, alles waar op gezeten kan worden, wordt door ons vakkundig gestoffeerd. Naast de ruime keuze in meubelstoffen voor particulieren, hebben wij tevens een grote collectie projectstoffen en kunstleders van onder anderen: De Ploeg, Kvadrat, Viva Vinyl en Forbo. Allen met de eigenschappen die je van een projectstof mag verwachten: vuilafstotend, brandwerend of urinebestendig voor bijvoorbeeld de zorgsector. Ook ons vulmateriaal voldoet aan de hoogste eisen. Er is keuze uit verschillende hardheden van polyethers en koudschuim.

Meer Meubelstoffering in de buurt

Deze Verhoeven Meubelstoffeerderij Hans vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Meubelstoffering in de buurt.