Vermaire Breezand

Vermaire Breezand

Kreekweg 6, 1764KK, Breezand 0223-522644 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Ons veelzijdig familiebedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een vooraanstaand bedrijf wat inmiddels actief is in verschillende sectoren. Het bedrijf is opgericht op 1 september 1961 door de grondlegger van het bedrijf Jo Vermaire. Begonnen in de agrarische sector en inmiddels bewezen ook in de grond,- weg- en waterbouwsector, riooltechniek, verhuur van grondverzetmachines en landbouwmechanisatie kwalitatief goed werk te leveren. Door de brede basis van ons bedrijf kunnen wij onze klanten van A tot Z tot dienst zijn. Met onze ervaren medewerkers, waarvan de meeste al 10 jaar of langer bij ons in dienst zijn, leveren wij een scala aan ervaring en kwaliteit aan onze opdrachtgevers. Het bedrijf is constant in beweging en dat kunt u o.a. zien op onze website. Onze website is ons visitekaartje en proberen deze wekelijks bij te houden om u constant op de hoogte te houden wat de ontwikkelingen in ons bedrijf zijn en waar wij op dat moment mee bezig zijn. Op dit moment zijn er ca. 50 medewerkers werkzaam bij Vermaire Breezand.
Het bedrijf is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd.

In de aannemerij is ons bedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Met ons moderne materieel kunnen wij grond- en drainagewerk uitvoeren, riolering aanleggen, (sier) bestratingen, betonplaten leggen etc... Maar ook voor het plaatsen van beschoeiingen en damwanden kunt u bij ons terecht, evenals voor erfverhardingen en het plaatsen van beton- en spoelputten.

Een speciale activiteit van ons bedrijf is de verhuur van grondverzetmachines:

- Vrachtwagen 6x6
- Rupskraan
- Mobiele kraan
- Mini kraan
- Mini mini kraan
- Klein materieel
- Midi shovel
- Shovel
- Verreiker

Dit materieel wordt, inclusief gediplomeerde machinisten, verhuurd aan aannemers, overheden, waterschappen, bedrijven en particulieren. Veel van ons materieel wordt ingezet voor de aanleg van wegen, rotondes, rioleringen, bekabelingen, bestratingen, etc.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Vermaire Breezand vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.