Vermeulen BV Trappenfabriek

Vermeulen BV Trappenfabriek

Lokkerdreef 14, 4879ND, Etten-Leur 076-5088000 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom op onze pagina!

U bent op zoek naar een mooie trap en deze moet er natuurlijk goed uitzien, maar ook goed beloopbaar zijn, dag in dag uit. Daarom zoekt u een betrouwbare leverancier met verstand van trappen, een vakman met oog voor detail. Iedere houten en stalen trap die wij vervaardigen, produceren wij met datzelfde oog voor detail, van advies tot plaatsing. Zo gaat het al sinds 1958! Wij dragen inmiddels de ervaring van meer dan 400.000 geplaatste trappen!

Trappenfabriek Vermeulen produceert en plaatst houten en stalen trappen, hekwerken en traponderdelen. Voor woning,- villa en utiliteitsbouw.
- Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en transformatie.
- Ambachtelijk, projectmatig, enkelstuks en seriematig.
- Van eenvoudige zoldertrap tot zeer exclusieve trap.
- Voor de particuliere én professionele opdrachtgever.

Wij zijn één van de grootste trappenfabrieken in Nederland. De productie van de houten en stalen trappen vindt plaats in onze moderne en goed uitgeruste fabriek in Etten-Leur. Dagelijks staat een gedreven team van ca. 110 vakmensen voor u klaar! Door productie in eigen werkplaatsen en plaatsing in eigen beheer kunnen wij de levertijden zo kort mogelijk houden en een uitstekende kwaliteit van onze producten garanderen. U koopt dus rechtstreeks bij de fabrikant!

Benieuwd geworden naar uw mogelijkheden?
Laat u eens inspireren in onze unieke showroom! Wij hebben een diversiteit aan houten- en stalen trappen voor u opgesteld die u kunnen ondersteunen bij het maken van uw keuze. Van klassiek tot modern, van eenvoudige tot design trappen. Ook vindt u bij ons vele voorbeelden van balusters, leuningen, hout- en staalsoorten en hun afwerkmogelijkheden. Wij leveren een kwalitatief goed product met een hoge mate van leveringsbetrouwbaarheid en een uitstekende service, waarbij u als klant centraal staat. Tevens bieden wij kopersbegeleiding voor particulier en bedrijf.