Verstijlen Hekwerken

Verstijlen Hekwerken

Rucphensebaan 58, 4714RE, Sprundel 0165-383817 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Verstijlen is opgericht in 1983 en richt zich op het ontwerpen, produceren, monteren en het verlenen van nazorg op diverse soorten hek-, las-, en smeedwerk.

Producten van Verstijlen zijn onder andere sierhekwerk, spijlenhekwerk, balkonhekken, looppoorten, draaipoorten, schuifpoorten, automatisering, poortaandrijvingen, smeedwerk en restauraties, tevens diverse soorten afrasteringen zoals gaashekwerk en dubbelstaafshekwerk.

Wij werken voor: particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, sportcentra, gemeentes, woningbouwverenigingen, architecten, hoveniers, en tevens verrichten wij restauraties aan monumenten, kerken, etc.

Verstijlen Hekwerken is opgericht als eenmansbedrijf in maart 1983. In april 1987 is hier een tweede eenmansbedrijf bijgekomen als handel, en smeden van gereedschappen.

De twee eenmansbedrijven zijn vanaf 05-01-1990 opgegaan in een besloten vennootschap. Op 1 januari 2006 is de BV een vennootschap aangegaan met R. Verstijlen, dit resulteerde in Verstijlen VOF.

Verstijlen Hekwerken heeft een aantal keurmerken en is lid van diverse overkoepelende organen. Alle keurmerken zijn er op gericht een betere controle op de kwaliteit van het proces, om zodoende de kwaliteit van het product te verhogen. Een aantal bekende keurmerken zijn: Hekmerk, ISO-9001, en Kenteq erkend leerbedrijf. Tevens zijn wij aangesloten bij diverse organisaties als De Koninklijke Metaalunie en De Nederlandse Hekwerk Industrie. Meer informatie hierover kunt u vinden achter de logo’s linksonderin op de website.

Verstijlen Hekwerken houdt zich bijna 30 jaar bezig met:

- Het ontwerpen, fabriceren en monteren van hekwerken, poorten en tuinornamenten.

- Het smeden van speciale gereedschappen.

- Las- en montage werkzaamheden.

Uiteraard kan alles voor u op maat en wens gemaakt worden in eigen werkplaats.

Meer Hek en rasterwerken in de buurt

Deze Verstijlen Hekwerken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Hek en rasterwerken in de buurt.