Verwijst BV Staal & Bouwkundig Adviesbureau

Verwijst BV Staal & Bouwkundig Adviesbureau

Oudedijk 43, 5409AB, Odiliapeel 0413-272556 Website

Openingstijden ( 9 dec - 15 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Staal- en Bouwkundig Adviesbureau verwijst BV
Van kleine verbouwing tot complete nieuwbouw van woningen en bedrijfsgebouwen.
Wij zijn een adviesbureau wat zich voornamelijk bezig houd in de bouwsector. Vanaf 1996 tot december 2012 waren we gevestigd in Waardenburg. Nu werken we vanuit Odiliapeel met een paar enthousiaste medewerkers aan de diverse projecten.
Onze opdrachten komen uit alle richtingen van de bouw. Voor architecten verzorgen wij de statische berekeningen en technische tekeningen van hun projecten. De bouwbedrijven komen bij ons met opdrachten van het bouwen van een carport tot en met nieuwbouw projecten van woonhuizen en bedrijfsgebouwen. Voor de woning en utiliteitsbouw kunnen wij al het teken en rekenwerk voor u verzorgen. Heeft u als particulier het idee heeft om uw woning te vergroten of een compleet nieuwe woning te gaan bouwen dan willen wij vanaf dag 1 met u meedenken. Ook voor bedrijven die door willen groeien op de bestaande locatie of denken aan een complete nieuwbouw zijn wij het bureau wat u kan helpen om uw verbouw en/of nieuwbouw te realiseren. Voor de metaalsector verzorgen we de constructieve berekeningen en tekeningen van diverse onderdelen. Dit kunnen trappen, leuningwerk , verdiepingsvloeren of complete staalconstructie voor gebouwen zijn. Alles wat we doen aan teken- en rekenwerk wordt uitgevoerd met de nieuwste software. Het ontwerp maken we met Revit Building, het uitwerken van bouwtekeningen met Autocad en voor de staalconstructie werken we met Advance steel en Matrix.
Wij verzorgen dus het gehele vergunningstraject voor u als klant. Onze projecten ontwerpen , verzorgen en begeleiden we vanaf de eerste schets tot en met de realisatie van het bouwwerk. Door de jarenlange ervaring kunnen we de klanten helpen bij elke vraag en probleem, en door onze veelzijdigheid kunnen we de klant blijven verrassen met betaalbare oplossingen.
Staal- en Bouwkundig Adviesbureau verwijst BV

Meer Bouwondernemingen in de buurt

Deze Verwijst BV Staal & Bouwkundig Adviesbureau vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bouwondernemingen in de buurt.