Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Vingerling Kantoor

Vingerling Kantoor

Hovenierstraat 120, 2671DB, Naaldwijk 0174-640141 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Vingerling kantoor is al ruim zestig jaar dé kantoorvakhandel voor het Westland en omgeving. Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven – klein én groot – en particulieren. En of het nu gaat om de aanschaf van eenvoudige kantoorartikelen of om de complete projectinrichting van uw kantoorpand: u kunt altijd rekenen op een eerlijk en deskundig advies. Ons hechte team van professionele medewerkers heet u van harte welkom in onze ruime showroom in Naaldwijk. Liever een afspraak bij u op kantoor? Wij komen graag naar u toe.

Inrichting en Meubilair
Een kantoor is als een maatkostuum: het moet lekker zitten, functioneel zijn en de uitstraling hebben die bij uw onderneming past. Bij Vingerling zien wij kantoorinrichting dan ook als maatwerk. Wij stellen altijd de mens centraal en werken van daaruit aan het optimale resultaat. Wij leveren een uitgebreid assortiment kantoormeubilair en nemen desgewenst de volledige regie voor de inrichting in handen. Hiervoor werken wij samen met verschillende gerenommeerde, onafhankelijke interieurarchitecten. Onze eigen ervaren en deskundige medewerkers vormen daarbij een betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw vragen.

Machines
Op zoek naar een printer, kopieerapparaat of fax? Vingerling levert een breed assortiment kantoormachines.

Kantoorartikelen
Bij Vingerling vindt u een zeer uitgebreid assortiment kantoorartikelen. De meest gangbare producten, denk aan schrijfwaren, papier, mappen en ordners, hebben wij op voorraad. En hebben wij het gewenste artikel niet in onze winkel, dan kunnen wij dat vanzelfsprekend voor u bestellen. Binnen 1 tot 2 werkdagen heeft u het vervolgens in huis. Wij kopen onze artikelen in bij de grootste inkooporganisaties van kantoorbenodigdheden in Europa en kunnen u daardoor zeer concurrerende tarieven garanderen.

Meer Kantoorartikelen en kantoormachines in de buurt

Deze Vingerling Kantoor vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kantoorartikelen en kantoormachines in de buurt.