Visma Circle

Visma Circle

Fellenoord 212, 5611ZC, Eindhoven 040 297 2444 Website

Openingstijden (20 sep - 26 sep)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Aanvullende informatie

Ons Service Center is tijdens kantooruren uitstekend bereikbaar voor klanten. Heeft u vragen, bel of mail ons dan. Bezoek ook onze website voor meer informatie: https://www.circlesoftware.nl/

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Visma Circle

Wij zijn specialist in het digitaliseren van uw informatie en uw processen. Dat doen we met flexibele software, goed advies en implementatiebegeleiding op maat. Sinds januari 2020 zijn wij onderdeel van de Visma-groep.

We hebben niet alleen verstand van technologie maar ook kennis van uw specifieke omgeving. Uw doelstelling is daarbij ons uitgangspunt!

Enthousiaste klanten

Het ontwikkelen en implementeren van slimme softwareoplossingen is geen doel op zich. Onze missie is om klanten niet alleen tevreden, maar ook enthousiast te maken. Dit streven is doorgevoerd in de haarvaten van ons bedrijf. Hierin willen we ons onderscheiden van andere ICT-bedrijven.

Samen innoveren

Continue innovatie is een must in onze wereld. Simpelweg omdat de wereld verandert en dat impact heeft op uw organisatie. Open innovatie is daarbij voor ons een sleutelbegrip. Dat betekent samen met u en onze partners praktische oplossingen bedenken. Soms door bestaande concepten op een nieuwe manier te combineren, maar ook door fundamenteel te vernieuwen.

Partnership

Wij streven naar samenwerking. Met onze partners en met onze klanten. Wij willen intensieve relaties aangaan, waardoor we u kunnen ontzorgen. Op u kunnen anticiperen. En kunnen voorkomen dat veel geld wordt verkwist aan ICT. Ofwel: zorgen dat ICT voor u werkt!

Oplossingen

Wij leveren softwareoplossingen gebaseerd op onze eigen platformen Djuma, Verseon E-Suite en awesome oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform. Daarnaast hebben wij geselecteerde samenwerkingen met topleveranciers van branchespecifieke of functionele speerpuntoplossingen.

Meer Computers en randapparatuur in de buurt

Deze Visma Circle vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Computers en randapparatuur in de buurt.