Vlieservice

Vlieservice

Franz Leharlaan 100, 2102GV, Heemstede 023-5285628 Website

Openingstijden (16 jan - 22 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Vanaf 1994 is Vlieservice bedrijfsdiensten dé betrouwbare partner voor schoonmaak en glasbewassing.
Onze klanten kennen ons als een partner die staat voor een continue hoge kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Ons werkgebied bestaat uit de regio Flevoland, Noord- en Zuid Holland. Tot onze typische klanten rekenen wij: Advocatenkantoren, Makelaarskantoren, ICT bedrijven, Tandartspraktijken, Scholen tot aan complete bedrijfshallen.

Wij zijn 24 uur per dag te bereiken om ook in spoedgevallen voor u klaar te kunnen staan.
Denk hierbij aan overstromingen en bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden na rookschade.

U heeft een schoonmaakbedrijf in Heemstede nodig? Met Vlieservice bedrijfsdiensten zit u op de spreekwoordelijke rozen. In werkelijkheid zit u met Vlieservice bedrijfsdiensten op schone kantoormeubelen. Dat werkt een stuk aangenamer. Voor u en uw medewerkers. Met Vlieservice het schoonmaakbedrijf in Heemstede bent u verzeker van goede hygiëne in uw bedrijf.
Wij verzorgen op iedere locatie top hygiëne. Van kantoor tot behandelkamer. Vliesservice begrijpt dat een schone werkomgeving essentieel is. U beschermt klanten, cliënten, patiënten en andere bezoekers van uw bedrijf tegen ongewenst vuil. Vlieservice schoonmaakbedrijf in Heemstede neemt dit voor zijn rekening. U en uw medewerker hebben geen omkijken meer naar vuil en viezigheid.

Hygiene voorop bij Vlieservice schoonmaakbedrijf in Heemstede.
Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is dat afspraken na worden gekomen. Zeker wanneer het om uw visitekaartje gaat, uw werkomgeving. Het schoonmaakbedrijf in Heemstede waar u van op aan kan is Vlieservice Bedrijfsdiensten. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en betrokken bij uw bedrijf. Zij zijn tenslotte het visitekaartje van het schoonmaakbedrijf in Heemstede, Vlieservice. Onze medewerkers willen u graag tot dienst zijn, zij willen u niet kwijt raken als goede klant. Daar zijn wij trots op bij Vlieservice bedrijfsdiensten en kunnen wij garantie bieden.

Meer Schoonmaakbedrijven in de buurt

Deze Vlieservice vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schoonmaakbedrijven in de buurt.