Volksabdij Onze Lieve Vrouw ter Duinen

Volksabdij Onze Lieve Vrouw ter Duinen

O Lv Vrouw ter Duinenln 199, 4641RM, Ossendrecht 0164-672546 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - zaterdag: 23:00

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Volksabdij & restaurant De Blauwe Pauw
Midden in de bossen van Ossendrecht ligt ‘De Volksabdij’.
In een 40 hectare natuurgebied met bossen, vennen en heide is het de ideale startlocatie voor uw wandel- of fietstocht. Ontdek de prachtige omgeving van het Grenspark ‘De Zoom-Kalmthoutse Heide’ waar de Volksabdij fungeert als toegangspoort, en ervaar de hoogteverschillen van aardkundig monument ‘De Brabantse Wal’.

De Volksabdij, gebouwd in 1935, beschikt over 35 sfeervolle hotelkamers. Van authentieke abdijkamers met gedeelde badkamers tot 50 vierkante meter grote superior rooms met alle moderne faciliteiten. In de ochtend wordt u gewekt door de fluitende vogels, en ervaar de rust en ruimte om u heen.

‘Restaurant de Blauwe Pauw’ beschikt over een gezellige bar, brasserie en restaurant en een ruim terras in het bos. Geniet van een drankje of een lunch/diner a la carte. Hier moet u ook zeker één van de drie eigen ‘Volksabdij bieren’ proberen! Een zomerse ‘Saison’, een donkere en zachte ‘Stout’ of een volle en eigenwijze triple hop de ‘Dreijhop’. Van de ‘Dreijhop’ is ook een eigen kaas gemaakt.

Bij de Volksabdij & restaurant bent u ook welkom voor al uw feestelijkheden. Van een intiem familiediner tot een uitbundige feestavond! Bij alle feestzalen is een eigen terras aanwezig, zodat u met mooi weer lekker naar buiten kunt. De kinderen vermaken zich prima in de speeltuin naast het restaurant.

De Volksabdij is van de gemeente Woensdrecht een officieel erkende trouwlocatie. U kunt bij ons dus trouwen, feesten en vervolgens overnachten. Uw geheel verzorgde bruiloft op één locatie!

Ook zakelijk, voor bijvoorbeeld een training, vergadering, workshop of seminar zijn er volop mogelijkheden. We bieden diverse arrangementen vanaf 2 tot 250 personen. Ook een geheel verzorgd arrangement op maat is mogelijk.

Kom en ontdek de Brabantse gastvrijheid in Ossendrecht!
Welkom bij de Volksabdij & restaurant De Blauwe Pauw!

Meer Hotels in de buurt

Deze Volksabdij Onze Lieve Vrouw ter Duinen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Hotels in de buurt.