Voorink Advocaten

Voorink Advocaten

Zaadmarkt 105, 7201DD, Zutphen 0575-545455 Website

Openingstijden (20 feb - 26 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

VOORINK ADVOCATEN is een modern, gedegen en prijsbewust advocatenkantoor in Zutphen. Vertrouwen en hoge kwaliteit vormen - naast persoonlijk contact - de kenmerken van de dienstverlening op vele rechtsgebieden. Bij ons werken gespecialiseerde advocaten, die hun cliënten kennen en slagvaardig optreden.

Wij streven naar een hechte vertrouwensrelatie met onze cliënten. Onze cliënten zijn ondernemers, overheden, non-profit-organisaties en particulieren. U kunt bij ons in alle vertrouwelijkheid uw volledige verhaal neerleggen. De specialisten van Voorink Advocaten gaan samen met u daarmee aan de slag en staan u optimaal bij. Zowel bij het oplossen van juridische problemen, als bij het voorkomen daarvan.

Als u de stenen levert, dan bouwen wij het huis
Wij bedenken voor en met u initiatieven en zoeken samen met u naar oplossingen. Met het oog op de kosten bespreken we met u wat u zelf kunt doen. Daar waar nodig nemen wij het voor u over.
Dat neemt niet weg dat wij ons verantwoordelijk voelen voor de beste behartiging van uw belangen; u kunt volledig op ons rekenen van het begin tot het einde van de zaak. We denken met u mee met betrekking tot het probleem dat u aan ons voorlegt, maar we denken ook vooruit en kijken ook verder naar uw belangen, ook buiten het te behandelen dossier om.

We kunnen snel en slagvaardig optreden. Daarbij streven wij naar een hoge kwaliteit van ons werk. Onze advocaten leggen zich daarom toe op rechtsgebieden waarin zij heel goed thuis zijn. En om die kwaliteit te kunnen garanderen volgen wij ook cursussen, verzorgen wij zelf cursussen en doen wij aan intervisie op specialisatiegebieden. Tevredenheidsonderzoeken onder onze cliënten laten ons zien waarin we nog kunnen bijsturen in onderdelen van onze dienstverlening. De resultaten van de afgelopen jaren laten een goede beoordeling zien op de punten snelheid, kwaliteit en prijs (goede prijs-kwaliteitverhouding). Cliënten geven aan ons bij een volgend geschil opnieuw te willen inschakelen.

Meer Advocaten in de buurt

Deze Voorink Advocaten vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Advocaten in de buurt.