Waagh De

Waagh De

Waagstraat 4, 7571EA, Oldenzaal 0541-535151 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Waagh is een speciaalzaak in kunstenaarsbenodigdheden gevestigd in Oldenzaal. Professionele- en amateurkunstenaars vinden in onze winkel een uitgebreid assortiment bestaande uit verf, penselen, kleurpotloden, papier, doeken, lijsten, ezels, klei, speksteen en alle bijbehorende materialen.

Lijstenmakerij. De Waagh heeft een zeer grote collectie lijsten en passe-partouts. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw kunstwerk, foto, borduurwerk of voetbalshirt nog meer tot zijn recht komt als het door ons is ingelijst. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging Art & Frame.

In onze winkel vindt u alle benodigdheden voor de amateur- of professionele kunstenaar in alle kwaliteitsniveaus. Maar ook de hobbyist of degene die alleen maar een cadeautje zoekt vindt altijd wel iets van zijn/haar gading in De Waagh.

De Waagh verkoopt alle soorten verf, papier, doek, ezels, penselen, potloden, markers, pastelkrijt, etc. Maar ook speksteen, rivierklei, boetseer- en beeldhouwmateriaal zoals vijlen en beitels.

Er zijn originele cadeautjes te vinden in elke prijsklasse. U wordt vriendelijk geholpen door een van onze medewerkers die alles van het assortiment weten en die u vrijblijvend adviseren. De Waagh is een officieel verkooppunt van diverse topmerken uit de kunstwereld, zoals Winsor & Newton, Talens, Oud Hollandse olieverf, Da Vinci, Golden, etc.

Er is een aparte afdeling voor alle soorten lijsten. Van wissellijsten in alle kleuren en maten tot elke op maat gemaakte lijst die u maar wenst.

Cursus Een cursus is verdeeld in blokken van tien lessen. Cursussen worden gegeven door de professionele kunstenaars Manon Leeflang, Agnes de Winter en Kim Molendijk. Door het werken in kleine groepen krijgt elke cursist persoonlijke begeleiding. Zo krijgt iedereen de kans om te werken op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo. En of u nu wilt werken met acryl-, aquarel-, of olieverf of pastelkrijt: alles is mogelijk. Links vind u meer informatie over de verschillende cursussen.

Meer Kunstnijverheid in de buurt

Deze Waagh De vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kunstnijverheid in de buurt.