Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Wal Tandartsenpraktijk Van der

Wal Tandartsenpraktijk Van der

Schotersingel 127, 2023AB, Haarlem 023-5271733 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Tandartsenpraktijk Van der Wal beschikt over 5 modern ingerichte behandelkamers. In de praktijk is een aantal jonge en enthousiaste mensen werkzaam te weten, 5 tandartsen , 4 mondhygiënisten en 8 assistenten.

Onze praktijk is een derde generatie familiepraktijk waar, van grootvader (1933-1983) op vader (1969-1996) op kleinzoon , tandheelkundige zorg aan de Schotersingel wordt verleend. Sinds 1996 zijn wij gehuisvest op Schotersingel nr. 127 , waar met de modernste faciliteiten de meer dan 75 jaar oude traditie van service en betrouwbaarheid wordt voortgezet.

Informatie over de behandelingen
Deze praktijk is een praktijk voor algehele tandheelkunde voor het hele gezin. U kunt voor praktisch alle tandheelkundige behandelingen bij ons terecht.

Vullingen - cosmetische tandheelkunde - facings, kindertandheelkunde, tandsteen verwijderen - tandvleesbehandelingen, wortelkanaalbehandelingen, kroon en brugwerk (ook digitaal afdrukken en klaar in een zitting) frames/kunstgebitten, angstige patiënten, minder valide patiënten, implantologie en bleken.

Indien nodig kunnen wij u verwijzen naar geregistreerde gespecialiseerde collegae in bijvoorbeeld orthodontie (beugels), kaakchirurgie etc.

Graag zien wij u regelmatig voor een gebitscontrole. Tijdens dit bezoek nemen wij uw mondgezondheid/gebitsverzorging en algemene gezondheid met u door. Indien er een (potentieel) probleem in uw gebit wordt geconstateerd, bespreekt uw tandarts met u of behandeling nodig is, wat de mogelijke behandelingen zijn, de eventuele risico’s, het resultaat en de duur van de behandeling. Voorafgaand aan de behandeling kunt u, indien gewenst schriftelijk, een begroting vragen. Op deze manier bent u goed geïnformeerd over de behandelingen en de kosten.

Meer Tandartsen in de buurt

Deze Wal Tandartsenpraktijk Van der vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tandartsen in de buurt.