Weghorst Makelaardij

Weghorst Makelaardij

Rijssensestraat 6, 7642CX, Wierden 0546-573332 Website

Openingstijden (26 okt - 1 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Weghorst Makelaardij is al 30 jaar de makelaar van Wierden en omstreken. Kennis van de markt, doortastendheid en onafhankelijk denken en doen maken Weghorst tot een succesvolle partner in de aan- en verkoop van onroerend goed.

Gratis waardebepaling

Een ervaren Weghorst makelaar komt bij u langs en u krijgt een onderbouwde en realistische schatting van de waarde van uw huis. In een persoonlijk gesprek koppelt de makelaar de belangrijkste aspecten aan u terug. Deze waardebepaling is kosteloos. Naast de gratis waardebepaling kan Weghorst voor u ook een officieel taxatierapport verzorgen.

Weghorst & nieuwe media

Weghorst zet ook alle nieuwe media in voor de verkoop van uw huis. Ze dragen namelijk in steeds grotere mate bij aan een succesvol aan- of verkoopproces. Nieuwe media zorgen ervoor dat potentiƫle kopers beter bereikt worden en zorgen bovendien voor meer interactie tussen makelaar, verkoper en koper. U vindt ons op Linkedin, Hyves en natuurlijk kunt u ons ook volgen via Twitter.

Bezichtigen wanneer u dat wilt

Bij Weghorst Makelaardij bepaalt u wanneer u een huis of pand wil bekijken en dat is vaak buiten de standaard kantoortijden. Voor Weghorst geen probleem, wij passen ons aan uw agenda aan. Een afspraak voor een bezichtiging kunt u maken via onze website.

Taxatie

De makelaars van Weghorst zijn erkende taxateurs en kunnen voor u alle taxaties uitvoeren. Ook voert Weghorst zakelijke taxaties uit. Een taxatierapport wordt vaak gebruikt als onderbouwing voor een hypothecaire lening maar wordt ook gebruikt als betere basis voor gefundeerde beslissingen met betrekking tot aan- en verkoop. Een afspraak wilt maken voor een taxatie kunt u maken via onze website. Natuurlijk kunt u ons ook eerst een gratis waardebepaling laten uitvoeren.

Weghorst en nieuwbouw

Weghorst is voor veel aannemers en projectontwikkelaars de ideale partner voor de verkoop van nieuwe bouwprojecten. Hierdoor beschikken we altijd over een uitgebreid aanbod nieuwbouwwoningen.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Weghorst Makelaardij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.