Wilgenhaege

Wilgenhaege

Marktplein 47, 2132DA, Hoofddorp 023-5679900 Website

Openingstijden ( 1 jun - 7 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De beleggingsadviseurs van Wilgenhaege Vermogensbeheer kenmerken zich door hun persoonlijke benadering en open communicatie. De adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd in het verhaal van het vermogen van de cliënt. Iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal en dat maakt het vak voor de beleggingsadviseurs van Wilgenhaege extra leuk. De cliënt heeft in het verleden hard gewerkt om zijn of haar vermogen op te bouwen, dus daarom is het van belang dat het vermogen van de cliënt extra zorgvuldig belegd en beheerd wordt.

Top vermogensbeheerder
Wilgenhaege Vermogensbeheer bestaat sinds 1995 en is inmiddels één van de top zelfstandige vermogensbeheerders van Nederland. Wilgenhaege onderscheid zich door het anders te doen dan de concurrenten. Dit doet Wilgenhaege onder andere door het hebben van persoonlijk en direct contact met haar cliënten en door te beleggen in individuele aandelen.

Dienstverlening
Vermogensbeheer bij Wilgenhaege is mogelijk vanaf 250.000 euro. Wilgenhaege voert een actief beleggingsbeleid. Het onderscheidend vermogen van Wilgenhaege zit hem in het feit dat zij gebruik van een eigen ervaren researchteam. De aandelen in de beleggingsportefeuilles van Wilgenhaege worden geselecteerd door middel van uitgebreide fundamentele analyses en bottom-up analyses. Doorgaans zitten er circa twintig aandelen in de beleggingsportefeuilles.
Naast vermogensbeheer introduceert Wilgenhaege ook met enige regelmaat beleggingsproducten met interessante rendement-risico kenmerken. Deelname in deze beleggingsproducten is mogelijk vanaf 10.000 euro.

Client worden van Wilgenhaege Vermogensbeheer
Het mag duidelijk zijn dat Wilgenhaege de persoonlijke benadering voorop stelt. Ook de stappen die de cliënt met Wilgenhaege doorloopt om zijn/haar vermogen te laten beheren of beleggen, zijn gebaseerd op persoonlijk contact en vertrouwen.

Meer Investeringsmaatschappijen in de buurt

Deze Wilgenhaege vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Investeringsmaatschappijen in de buurt.