Wim Achterkamp Vastgoed

Wim Achterkamp Vastgoed

Bronkhorsterweg 32, 7221AC, Steenderen 0575-451747 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Als onafhankelijk adviseur in onroerende goederen, financiële diensten, verzekeringen, hypotheken en pensioenvoorzieningen, heeft u alle zaken onder èèn dak gevonden. U kunt al deze zaken vooruit plannen bij de aankoop van uw nieuwe huis, of een analyse laten maken van uw huidige financiële zaken en een plan opstellen voor de toekomst.

Wim Achterkamp Vastgoed heeft in Steenderen en omgeving een naam opgebouwd als makelaar/taxateur onroerende zaken. Voortbordurend op zijn ruim 30 jarige bankervaring als directeur van de plaatselijke Rabobank heeft Wim Achterkamp zich als makelaar in onroerend goed gevestigd aan de Bronkhorsterweg 32 te Steenderen.

Vanuit zijn kennis van financieringen in het algemeen, en van woningfinanciering in het bijzonder kan hij zijn diensten aanbieden aan alle personen die een huis of ander onroerend goed willen kopen. Vooral eerst inventariseren we welke de maximaal verantwoorde financieringslasten zijn, rekening houdend met de wensen van zijn cliënten, en gaan dan op zoek naar een geschikte woning of ander onroerend goed.

Maar ook aan de verkoopkant is marktverkenning en een goede onderbouwing van de waarde van onroerende goederen een eerste vereiste om een snelle verkoop succesvol te maken. De noodzakelijke theoretische kennis om als makelaar goed te kunnen functioneren heeft Wim Achterkamp opgedaan in de SOM opleiding (Nederlandse Vereniging van Makelaars) tot makelaar/taxateur onroerende zaken. Hij is in het bezit van het diploma van de SOM.

Hypotheken
Het begint meestal met belangstelling om een huis te kopen. Hoeveel kunt u lenen en welke hypotheekvorm past het best bij uw wensen. Door een jarenlange ervaring in het bankiersvak weet Wim Achterkamp de weg in hypothekenland. Door zijn persoonlijke benadering en met zijn kennis van zaken bent u ervan verzekerd snel en deskundig te worden geadviseerd.

Vanaf zijn 21e jaar was Wim Achterkamp werkzaam in het (RABO) bankwezen.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Wim Achterkamp Vastgoed vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.