Winters Osteopathiepraktijk

Winters Osteopathiepraktijk

Hessenweg 74 E, 7771RG, Hardenberg 06-27093576 Website

Openingstijden (17 feb - 23 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Peter Winters studeerde in 1996 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Enschede. Hij deed daarna eerst ervaring op in een particuliere praktijk in Raesfeld (Duitsland), maar zocht al snel naar meer handvatten om mensen te kunnen behandelen. Zo vergaarde hij meer kennis om de oorzaak van klachten beter te kunnen onderzoeken. De cursus manueel therapie volgens Marsman, die hij in 1998 volgde, droeg daaraan bij, net als de bezoekjes aan orthopedische bijeenkomsten.

Studie en titels

De bouw en werking van het menselijk lichaam bleef Winters fascineren. Daarom startte hij met de vijfjarige opleiding voor osteopathie in Amsterdam. De afronding hiervan leverde hem de titel MRO op: Member of the Register of Osteopathie. Na een jaar co-schappen (stage) verdedigde hij met succes zijn thesis, oftewel wetenschappelijk opstel. Daarmee behaalde hij in 2005 officieel zijn osteopathiediploma en de titel DO, MRO: Diploma in Osteopathy.
Volwassen??
Als u gezondheidsproblemen hebt, wilt u het liefst dat deze zo snel mogelijk verdwijnen. Medicijnen pakken vaak de symptomen en verschijnselen aan, maar niet de oorzaak. Peter Winters Osteopathie richt zich niet op het behandelen van uw ziekte, maar op de basis van uw klachten. Die ligt vaak in het gebrek aan bewegelijkheid van uw weefselstructuren. Daarom proberen wij dit tekort bij u op te lossen en zo zelfgenezing te bevorderen. Hoe? Door los te maken wat los moet zitten. Ons instrument? Subtiele, zachte handgrepen. Zo geven wij de structuur van uw lichaam zijn bewegingsvrijheid terug en kan uw lichaam zichzelf weer herstellen. Het resultaat? U voelt u weer lekker in uw vel.
Kinderen/baby'sHuilt uw baby veel? Heeft uw kindje een onregelmatige schedel na een zware bevalling of is het gevallen? Vermoedt u buikklachten of een motorische achterstand? De praktijk van Peter Winters Osteopathie kan uw baby helpen bij deze en andere gezondheidsproblemen.

Voor wie?

Osteopathie kan veel bereiken bij pasgeborenen.

Meer Osteopaten in de buurt

Deze Winters Osteopathiepraktijk vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Osteopaten in de buurt.