Wolff Adviesbureau Geluidbeheersing en Akoestiek De

Wolff Adviesbureau Geluidbeheersing en Akoestiek De

Admiraal Helfrichlaan 581, 3527KV, Utrecht 030-2942686 Website

Openingstijden (18 Nov - 24 Nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  gesloten
 • Sunday

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Wolff Adviesbureau Geluidbeheersing en Akoestiek is uw adviseur voor
akoestische vraagstukken. We zijn onafhankelijk van leveranciers. We onderzoeken de probleemsituatie, we houden rekening met uw wensen en adviseren betaalbare en doeltreffende maatregelen.

Ruimteakoestiek
Een goede akoestiek zorgt voor betere leerprestaties, sneller herstel en een hogere arbeidsproductiviteit. Een goede akoestiek verbetert de exploitatiemogelijkheden van uw gebouw. Een goede akoestiek leidt minder af en verhoogt de speech privacy. Kortom, een goede akoestiek heeft economische meerwaarde en verhoogt het comfort.

Transformatie van gebouwen wordt haalbaar bij een juiste balans tussen de duurzaamheidsambitie en de (exploitatie)kosten. BREEAM-NL kent punten toe voor goede akoestiek en geluidwering. In interieurs met een harde binnenafwerking (industrial design) kunnen echo’s en te veel galm optreden. Met name in open kantoorconcepten en in onderwijspleinen kan dit tot hinderlijke situaties leiden. In sportaccommodaties bestaat een verhoogd risico van blijvende gehoorschade ten gevolge van lawaai en galm.
Aan de hand van akoestische metingen en uw specifieke wensen adviseert De Wolff doeltreffende maatregelen ter verbetering van de akoestiek en de spraakverstaanbaarheid. Daarbij kijken we ook naar andere relevante eisen en wensen, bijv. balvast, vandaalbestendig, letselproof en duurzaamheid. Dat doen we al meer dan 25 jaar voor sportaccommodaties, collegezalen, open kantoorconcepten, theaters en kerkgebouwen.

Industrielawaai
Adviesprojecten op het gebied van industriële lawaaibeheersing, Arbo en trillingisolatie. Bestaande en nieuwe situaties, ook als uw plan niet in het bestemmingsplan past. Metingen en berekeningen, bijvoorbeeld in het kader van het Activiteitenbesluit, de Omgevingswet, de Wet geluidhinder en het Arbobesluit. We adviseren ten aanzien van geluid beperkende maatregelen, een geluidreductieplan, wettelijke procedures en zonebeheer.

Meer Muziek, Films & Games in de buurt

Deze Wolff Adviesbureau Geluidbeheersing en Akoestiek De vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Muziek, Films & Games in de buurt.