Woninginrichting Heezen

Woninginrichting Heezen

Hogestraat 1, 7091CA, Dinxperlo 0315-651332 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De zekerheid van kwaliteit.

Dat is één van de uitgangspunten van Heezen voor beter wonen.
Deze woninginrichting is een echt allround familiebedrijf, en behoort tot een van de oudste zaken van Dinxperlo. Opgericht in 1918 door (opa) RW Heezen, voortgezet door JW Heezen, wordt de zaak nu gerund door de derde generatie Heezen.
Christian Heezen is, samen met partner Monika, het gezicht van deze zaak. Na het behalen van alle, toentertijd nog verplichte, vakdiploma’s is hij alweer 16 jaar werkzaam in deze woninginrichting.

Dat wij een echt allround bedrijf zijn blijkt uit het grote assortiment dat gevoerd wordt. U kunt terecht voor bijna het gehele huis.
Alles op vloerengebied, van heerlijk zacht tapijt tot een oersterke hard PVC vloer, wordt door Christian zelf gelegd.
Alle soorten raambekleding worden geleverd, en een ongekend grote collectie gordijnen biedt keus voor iedereen. Van exclusieve stoffen als De Ploeg, tot voordelige stoffen uit de Lotus huiscollectie.
Alle overgordijnen, vitrages en de momenteel zeer actuele in-between gordijnen worden op maat gemaakt door een hoogwaardig gordijnatelier, dat uitsluitend werkt met de betere woninginrichter.

Buitenzonwering wordt een steeds belangrijkere productgroep. Het weer wordt steeds grilliger, dus er worden grote eisen gesteld aan de kwaliteit hiervan. Bij ons wordt uitsluitend gewerkt met TNO – TÛV goedgekeurde zonweringen en rolluiken.

Ook de slaapkamer wordt geheel voor U ingericht: Een goed bed, bodem, matras, hoofdkussen en bedtextiel: wij verzorgen dit graag voor u van Aankoop tot Zzzzzzz.
Aparte woonaccessoires kleinmeubelen en sierkussens zijn altijd gezellig bij ons uitgestald. U kunt heerlijk ongestoord neuzen, en vaak vinden klanten bij ons datgene wat elders nog niet in de winkel staat.

Een terugkerend thema is de verkoopactie van Perzische en Oosterse tapijten.
Medio januari wordt een groot gedeelte van de zaak vrijgemaakt, voor ruim 350 handgeknoopte tapijten en tafelkleden.

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze Woninginrichting Heezen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.