Wooncomfort Slenders

Wooncomfort Slenders

Burg. Van Houtstraat 71, 6021AS, Budel 0495-431480 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


Met ruim 85 jaar ervaring is Slenders Wooncomfort uw partner in het creëren van een prettige sfeer en woongenot. Onze klantgerichtheid en service zijn geheel van deze tijd, wij nodigen u van harte uit dat te komen ervaren.

Wij zijn u graag van dienst bij het verzorgen van uw slaapcomfort of het inrichten van uw woning. Als u voor het eerst uw woning inricht, maar ook als u graag wilt moderniseren of eens een andere sfeer wil creëren.

Onze winkel biedt u een uitgebreid assortiment om uw woning in te richten. Daar helpen wij u graag bij het maken van uw keuzes om van uw huis uw thuis te maken.

De keuze voor een goed bed wilt u natuurlijk laten samengaan met een mooie uitstraling van uw slaapkamer en het creëren van een omgeving waarin u alle rust vindt.
Bij Slenders Wooncomfort hoeft u niet te kiezen tussen goed en mooi. Wij bieden u prachtige slaapkamers, voorzien van mooie dekbedden en kussens, maar helpen u ook graag bij het kiezen van een goede basis: het bed en het matras dat bij u past.

Wilt u wakker worden met een goed humeur, meer energie, alertheid en creativiteit? Alleen door zelf te testen, ervaart u hoe u het liefst slaapt. Heeft u last van rugklachten? Dan is een goede keuze extra belangrijk. In alle situaties adviseren wij u over de juiste combinatie van bed en matras. Bijvoorbeeld een boxspringbed.

Wij nodigen u graag uit om in alle rust
(valt u niet in slaap…) te komen proefliggen.

Een bank om op te zitten, een tafel om aan te eten, we hebben het allemaal in huis. Voor Slenders Wooncomfort is uw tafel echter niet de onderzetter voor uw bord, maar de basis voor het creëren van de sfeer waarin u uw gasten ontvangt of met uw gezin eet. Gezelligheid, rust, warmte… verbindende elementen die van uw huis een thuis maken.

Een thuis waar iedereen zich welkom voelt, u zelf niet in de laatste plaats. Slenders Wooncomfort is helemaal thuis in woonaccessoires die de door u gewenste sfeer brengen.

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze Wooncomfort Slenders vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.