Zeilschool Twirre De

Zeilschool Twirre De

De Reidtugel 5 C, 9264TS, Earnewald 0511-539732 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Twirre is een veelzijdig bedrijf. Zo zijn wij gecertificeerd voor het geven van zeilcursussen binnen het cwo, organiseren wij outdoortochten, verzorgen wij dagtochten en meerdaagse zeiltochten. Daarnaast verhuren wij een sfeervolle groepsaccomodatie aan het water. De Twirre van zeilen tot survival.

De groepsaccommodatie
Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 37 personen. Door de kamers in het souterrain erbij te huren, kan het aantal slaapplaatsen nog worden uitgebreid tot 51. Er worden zeer gevarieerde gezelschappen als schoolgroepen, muziekverenigingen en familiegroepen ontvangen. De accommodatie is gelegen aan het water. Er is volop gelegenheid om activiteiten op en rondom het water te organiseren, bijvoorbeeld een zeiltocht op een tjalk of een afwisselende outdoortocht waarbij kanovaren, vlottenbouwen en steppen elkaar gedurende de dag afwisselen.

Voorzieningen
De accommodatie wordt verhuurd op basis van zelfverzorging, maar het is ook mogelijk de catering geheel te laten verzorgen. Er is een ruime keuken aanwezig met alle voorzieningen om een heerlijke maaltijd te bereiden (8-pitsgasfornuis, meerdere koelkasten, proviandkast, vaatwasser en oven). De verblijfsruimte beschikt over een ludieke scheepsbar, verschillende zithoeken en een houtkachel. Op de bovenverdieping bevinden zich 6 slaapzaaltjes (variërend van 3 tot 9 persoons) met overwegend stapelbedden en sanitair voor heren en dames.

Rondom de accommodatie is ruimte om lekker buiten te zitten. Er is een terras en een kleine speeltuin voor de jongste jeugd alsmede een grasveldje om op te ballen. De gasten van de groepsaccommodatie hebben gedurende de huurperiode kosteloos de beschikking over 3 kano's, twee fietsen, zwemvesten voor de jeugd en hout voor de open haard. In het souterrain (ander gebouw) bevinden zich nog extra slaapkamers (1x3 stapelbedden en 1x4 stapelbedden). Hierdoor is deze accommodatie uit te breiden tot 51 personen.

Meer Watersport in de buurt

Deze Zeilschool Twirre De vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Watersport in de buurt.