Zimec Computers VOF

Zimec Computers VOF

Hoofdstraat 83, 6061CB, Posterholt 0475-407065 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Zimec Computers, reeds vele jaren actief op de automatiseringsmarkt, biedt oplossingen voor nagenoeg alle vraagstukken op het IT gebied voor met name de zakelijke markt. Onze organisatie is gericht op een optimale dienstverlening, waar het gaat om de levering van hardware en software tot en met systeembeheer voor bedrijven en organisaties behorende tot voornamelijk het midden- en kleinbedrijf.

Zimec Computers biedt oplossingen door samen met de klant mee te denken.

Onze diensten zijn globaal te onderscheiden in drie groepen:
- Levering van hardware
- Levering van software
- Levering van diensten

Hardware:
Levering van hardware; hieronder wordt verstaan servers, werkstations, switches, back-up apparatuur, printers, scanners etc.
De servers welke wij doorgaans aanbieden zijn van een A-merk. De werkstations worden hoofdzakelijk door onszelf geassembleerd of zijn eveneens van een A-merk. Bij de eigen assemblage wordt door ons geselecteerd uit de grote merken welke voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Vanwege onze selectie gevolgd door diverse testprocedures kunnen wij stellen dat de overall prestatie van de door ons aangeboden computersystemen optimaal is. We leveren op wens van de klant diverse A-merken laptops zoals Hewlett-Packard en Toshiba. Van merken als Epson, Hewlett-Packard, Canon, Brother e.a. kunnen we bijvoorbeeld nagenoeg alle printer modellen leveren.

Software:
Levering (en/of installatie)van software; dit betreft zowel besturingssoftware alsook toepassingssoftware.
Op het gebied van software wordt regelmatig een keuze gemaakt voor standaardpakketten. Soms wordt het noodzakelijk maatwerksoftware in te zetten die speciaal ontwikkeld is aan de hand van de eisen en wensen van de opdrachtgever. Wij streven ernaar om waar mogelijk standaard software in te zetten en alleen indien het strikt noodzakelijk is maatwerksoftware te overwegen. Vaak bestaat een oplossing uit een combinatie van standaard software en maatwerksoftware.

Meer Computers en randapparatuur in de buurt

Deze Zimec Computers VOF vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Computers en randapparatuur in de buurt.