Zorggroep Raalte

Zorggroep Raalte

Kerkstraat 3, 8102EA, Raalte 0572-744050 Website

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

orggroep Raalte is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Dat begint bij ons met luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we.

Zorggroep Raalte gunt senioren in Salland een goed leven in eigen regie. Dat doen we door te luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we. Bij Zorggroep Raalte (ZGR) wordt u niet getrakteerd op mooie woorden, want u mag vertellen. Over uw leven, uw passies en talenten. Over de mensen om u heen die belangrijk voor u zijn. En over uw beeld van goed leven en een mooie oude dag. Het woord is aan u. Wij luisteren en verbinden uw woorden met die van anderen: familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers, dorpsgenoten en anderen om u heen. Die verbinding levert telkens weer een uniek verhaal op. Een verhaal dat gaat over persoonlijke aandacht, helpende handen en deskundige zorg. Waarin u úw woorden terugvindt en dat zich afspeelt in uw eigen vertrouwde woon- of leefomgeving.

Wie u in dit verhaal ook tegenkomt zijn onze medewerkers en vrijwilligers. Zij zijn het die toegevoegde waarde bieden door te luisteren met hun hart. Met passie en bevlogenheid en altijd bereid om een stap extra te zetten. ZGR biedt een werkomgeving met ruimte voor talent, eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Bijvoorbeeld door de lijnen kort te houden en ons kleinschalige karakter te koesteren.

U ervaart dit bij een bezoek aan Swaenewoerd, Schuilenburg of Angeli Custodes in Raalte, Stevenskamp in Heeten of Brugstede in Lemelerveld. Stuk voor stuk unieke woonzorghuizen en ontmoetingsplekken met een eigen gemoedelijke en dorpse sfeer. U vindt het ook terug in onze zorg en dienstverlening die we in de regio bij mensen thuis bieden.

Meer Consultatiebureaus in de buurt

Deze Zorggroep Raalte vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Consultatiebureaus in de buurt.