etloN

etloN

Vaart 2 C, 1713GR, Obdam 0226-745100 Website

Openingstijden (12 mrt - 18 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

etloN bv ontwerpt, engineert en monteert entresolvloeren voor heel Europa. Daarnaast is etloN bv specialist in Self-Storage Inrichting.
Onze producten worden volgens uw wensen geproduceerd en zijn CE gemarkeerd.

etloN bv is opgericht door Johan Nolte. Na het vak geleerd te hebben van zijn vader Nolte sr., heeft Johan Nolte al meer dan 25 jaar ervaring in het maken van een concreet plan en het bedenken van een passende oplossing voor uw logistieke probleem.

Entresolvloeren

Een entresolvloer is een zelfdragende constructie die uw beschikbare ruimte eenvoudig kan verdubbelen zonder dat er een grote verbouwing of nieuwbouw nodig is.
Een entresolvloer kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld het vergroten van uw opslagruimte, werkruimte, kantoorruimte, showroom, selfstorage e.d.

De entresolvloer van etloN bv is een flexibel systeem en zijn volgens de Europese wetgeving CE gemarkeerd. De entresolvloer kan eenvoudig worden gemonteerd, uitgebreid of gedemonteerd worden.
De entresolvloer wordt altijd op maat en op uw specifieke eisen en kleur gemaakt. Door ons systeem is alles mogelijk van kleine tot grote overspanningen of normale tot zeer zware toelaatbare belastingen.

De entresolvloer kan worden uitgebreid met een trap, lift, leuningwerk, palletopzetplaats e.d.
De oplossing voor uw tussenvloer, mezzanine, etagevloer, verdiepingsvloer of bordes

etloN is gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, produceren en leveren van Entresolvloeren.

Een Entresolvloer ook wel tussenvloer, mezzanine, etagevloer, verdiepingsvloer of bordes genoemd, is de makkelijkste en flexibelste manier om inpandig ruimte te creëren, zodat u het maximale rendement behaald uit uw bedrijfspand.

Binnen korte tijd beschikt u over betaalbare extra vierkante meters en dit alles zonder ingrijpende verbouwing of verhuizing. En mocht u later toch verhuizen, dan kunt u uw etloN Entresolvloer opnieuw gebruiken. Investeren in een etloN Entresolvloer betekent dus jarenlange zekerheid.

Meer Opslag en overslag in de buurt

Deze etloN vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Opslag en overslag in de buurt.