Openingstijden Hemelvaart


Hemelvaartsdag valt op de donderdag 10 dagen voor Pinksteren. Voor veel mensen betekent hemelvaart een aantrekkelijke vrije dag. Sommige winkels zijn op Hemelvaart dicht en van andere zijn de openingstijden aangepast. Wil jij die dag onbezorgd boodschappen doen, dan is het verstandig om even te kijken op Openingstijden.nl. Je ziet dan van alle winkels bij jou in de buurt of ze geopend zijn.

Op Hemelvaartsdag is het vaak lekker weer. Een prima dag dus om er even lekker uit te breken. Een wandeling langs het strand of door het bos is vrolijk en verfrissend. Een bezoek aan het tuincentrum trouwens ook. Zo’n bezoek kun je aangrijpen om jouw tuin of balkon van aantrekkelijk zomergroen te voorzien. Weet je niet of het tuincentrum op Hemelvaart geopend is? Werp dan gewoon even een blik op Openingstijden.nl.

Misschien benut jij de periode van Hemelvaart tot Pinksteren wel voor een korte vakantie. Ook dan schiet Openingstijden.nl je te hulp. Met één druk op de knop zie je of de winkels in jouw vakantiegebied geopend zijn en bovendien vermelden we ook steeds hun adres.

Kies jij de dag van Hemelvaart uit voor een bezoek aan een gezellig restaurant? Ook dan staat Openingstijden.nl je terzijde. Zowel de openingstijden als de adressen staan steeds keurig vermeld!