Openingstijden Pinksteren (1e & 2e Pinksterdag)


Heerlijk, het pinksterweekend staat weer voor de deur! Weet je al wat je op eerste pinksterdag gaat doen? Lekker uitslapen misschien en opstaan met een gezellig ontbijt of winkelen bij één van de geopende winkels. Met Pinksteren is het vaak mooi weer. Eerste pinksterdag leent zich daarom ook prima voor een heerlijke wandeling in de lentezon. Ook een bezoekje aan vrienden en familie is op eerste pinksterdag gezellig, vooral omdat je weet dat je ook de volgende dag nog vrij hebt.

Tweede pinksterdag breng je door als een heerlijke vrije maandag. Misschien heb jij wel zin om gezellig te gaan winkelen. Op Openingstijden.nl vind je alle openingstijden van tuincentra, woonwinkels, supermarkten en bouwmarkten. Eindelijk heb je even tijd voor iets anders dan de noodzakelijke boodschappen. Veel winkels ontvangen je op tweede pinksterdag op feestelijke wijze met open armen. Soms kun je zelfs profiteren van extra aanbiedingen.

Natuurlijk is het weekend van Pinksteren ook een uitstekend moment om eens gezellig met z’n allen uit eten te gaan. Dat treft, want op Openingstijden.nl vind je ook een grote hoeveelheid aantrekkelijke restaurants. Allemaal staan ze met hun adres vermeld en je kunt gelijk zien of ze geopend zijn.

Benut je kans om van dit pinksterweekend optimaal te genieten. Vergeet niet dat het hierna weer een tijdje duurt voordat je weer een extra dagje vrij krijgt!