Openingstijden 1e Paasdag & 2e Paasdag


De vrolijkheid van het voorjaar is overal goed voelbaar. Ook Pasen is alweer in aantocht. Met veel genoegen laat jij je verwennen door een prikkelend lentezonnetje. Het aangename weer maakt het fijn om naar de winkels te gaan tijdens de Paasdagen, op Openingstijden.nl zoek je de snel winkeltijden op!

Eerste en tweede paasdag staan garant voor vrijheid en onbekommerd plezier. Heb je een gezin met kinderen, dan ben je de eieren misschien al aan het verven. Ook alleen of met z’n tweeën zijn dit dagen om heerlijk van te genieten. De versierde winkels, de vrolijke natuur; na de donkere winter blijft het eindelijk weer langer licht.

Misschien ga je op eerste paasdag op familiebezoek of komt de familie bij jou. Zorg dan dat je op tijd je boodschappen doet. Koop een cadeautje om mee te nemen of voldoende eten en drinken om aan je gasten aan te bieden. Op Openingstijden.nl zie je precies wanneer de winkels open zijn.
Veel woonwinkels en tuincentra vieren tweede paasdag graag met je mee. Vaak zijn er op die dag ook leuke aanbiedingen. Kijk je op Openingstijden.nl, dan kun je precies zien wanneer deze winkels geopend zijn.
Ga je tijdens de paasdagen gezellig uit eten? Kijk dan ook op Openingstijden.nl, want daar vind je alle informatie over de restaurants bij jou in de buurt!