ALL- IN GLAS Glashandel en glaszetters 24-uurs service

ALL- IN GLAS Glashandel en glaszetters 24-uurs service

Gietijzerstraat 1, 3534AV, Utrecht 030-2310694 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al ruim 45 jaar is All-in glas één van de bekendste namen in Utrecht en omstreken op het gebied van het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven. Als bedrijf hebben wij zeer korte lijnen in de organisatie wat resulteert in flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Wij hebben dan ook de eer om al vele jaren een exclusief samenwerkingsverband te hebben met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen als Aegon, Stad Rotterdam, Reaal, Hoge Huys, ASR, RVS, Generali, Bouwfonds, Nieuwe Hollandse, Accent, Inshared enz. Tevens mogen wij overheids- en gemeente-instellingen, beheersmaatschappijen en grootwinkelbedrijven tot onze klantenkring rekenen.

Voor verzekeraarshersteller Uniglas en Hersteldirect zijn wij de partner voor regio groot Utrecht om glasschades, alsmede inbraak- en bouwschades te herstellen. Ook voor uw bouwkundige werkzaamheden bent u dus bij ons op het juiste adres.

Ons constante hoge service- en kwaliteitsniveau heeft eveneens geresulteerd in het sinds november 2012 mogen verzorgen van de afdichtingen van glasschade, alsmede het schadebeperkend openen en sluiten van deuren en ramen voor de Politie Regio Utrecht en de Landelijke Politie. Al onze monteurs hebben een gedegen opleiding gevolgd om ramen, ruiten en deuren schadebeperkend te openen en weer af te sluiten.

Gezien het feit dat wij centraal in de stad/ het land zijn gelegen, zijn wij in staat om op zeer korte termijn schades te taxeren en te herstellen, omdat de aanrijtijden minimaal zijn. Voornamelijk in de 24-uur service is de korte aanrijtijd van groot belang. U wilt 's avonds of 's nachts niet eindeloos de wacht houden voor uw kapotte ruit.

Door onze product-, normkennis en vakmanschap zijn wij op de renovatiemarkt sterk groeiende. Projecten vanaf één woonhuis van enkel naar dubbelglas tot scholen geheel voorzien van nieuwe beglazing of complete woonwijken glastechnisch gerenoveerd.

Meer Ramen en kozijnen in de buurt

Deze ALL- IN GLAS Glashandel en glaszetters 24-uurs service vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Ramen en kozijnen in de buurt.