Advies & BewegingsCentrum

Advies & BewegingsCentrum

Rembrandt van Rijnstraat 3, 5831BA, Boxmeer 0485-575782 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

 • Maandag - donderdag: 20:00

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Praktijk voor Fysiotherapie Maassen is in 1982 opgericht door Vincent Maassen en uitgegroeid tot één van de grootste fysiotherapiepraktijken in Nederland. Er werkt een groot team gespecialiseerde Registerfysiotherapeuten.

De praktijk

Praktijk voor Fysiotherapie Maassen is te vinden in Advies- & BewegingsCentrum Maassen. Dit centrum beschikt over diverse spreek- en behandelkamers, douche- en kleedruimtes. Ook is er een grote centrale trainings- en revalidatiezaal, die is ingericht met moderne en veelzijdige trainingsapparatuur. Uiteraard wordt u tijdens de training altijd begeleid door onze gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Advies & BewegingsCentrum Maassen helpt mensen om van klachten van het menselijk bewegingsapparaat af te komen of deze te verminderen. Uw fysieke conditie of uw belast- baarheid wordt daardoor vergroot. Daarbij hoort ook het adviseren over bewegen om lichamelijke klachten te voorkomen, oftewel preventie. Al onze cliënten worden intensief begeleid door gespecialiseerde fysiotherapeuten.

In Advies- & BewegingsCentrum Maassen vindt u diverse spreek- en behandelkamers, douche- en kleedruimtes. Ook is er een grote centrale trainings- en revalidatiezaal die is ingericht met moderne en veelzijdige trainingsapparatuur. Tijdens uw training zijn er altijd gespecialiseerde fysiotherapeuten om u heen die u kunnen begeleiden. Vragen over bijvoorbeeld bewegen, trainen, blessurepreventie, fitheid of juist niet-fit-zijn? Wij zijn er voor!

Omdat ook de medische wetenschap niet stil staat, wil Advies- & Bewegings- Centrum Maassen zijn cliënten die nieuwste behandelmethoden, de beste producten en diensten kunnen bieden. We streven ernaar om zo snel en goed mogelijk klachten weg te nemen, te verminderen of te voorkomen. Om dit te kunnen doen moet Advies- & BewegingsCentrum Maassen investeren in onderzoek en ontwikkeling, heel dicht bij de zorgverleners en het bedrijfsleven staan én voortdurend investeren in de kennis van onze fysiotherapeuten.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Advies & BewegingsCentrum vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.