Alex Muller Klokkenreparatie

Alex Muller Klokkenreparatie

Lijsterbeshof 1, 3355CC, Papendrecht 078-6413329 Website

Openingstijden (19 okt - 25 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Alex Muller is in 1985 in Schoonhoven afgestudeerd als uurwerkmaker aan de vakschool te Schoonhoven. Sindsdien is hij werkzaam als klokkenmaker en sinds 1997 als zelfstandig klokkenmaker, uurwerkhersteller.

Alex is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle soorten klokken. Ook klokken die zijn gefabriceerd na 1900 tot heden worden volop bij ons gerepareerd.

Voor verkoop en aankoop van klokken kunt u ook bij ons terecht. Het atelier is gevestigd in een werkruimte aan huis en is alleen op afspraak geopend. Reparatie van uw klok gebeurt in eigen atelier.Vooraf wordt er met u besproken welke werkzaamheden er aan uw klok gaan gebeuren zodat uw klok weer in prima staat het atelier verlaat. Wij streven er naar om de klok in een zo origineel mogelijke staat te behouden en terug te brengen.

Prijsopgave vindt in het atelier op vrijblijvende basis plaats, desgewenst kunnen we hiervoor ook bij u aan huis komen. Als de klok is gerepareerd wordt deze minimaal 14 dagen ter controle in het atelier gehouden. Deze periode wordt ook gebruikt om de klok af te regelen. Op alle volledige reparaties van klokken is een garantietermijn van 3 jaar van toepassing.

Voor de aankoop van klokken en barometers kunt u ook bij ons terecht. Bent u op zoek naar een bepaalde klok of barometer dan is bemiddeling door ons hierin mogelijk. Voor de aankoop van een nieuwe, moderne klok kunnen wij u aan de hand van diverse catalogussen ook adviseren.

Uw klok ter reparatie aanbieden ten tijde van het Coronavirus

U kan uw klok gewoon ter reparatie aanbieden nu het land in de ban is van het Coronavirus, er zijn echter wel enkele belangrijke regels die ik hanteer.
- U kan alleen op afspraak uw klok brengen of afhalen.
- U komt zoveel als mogelijk alleen.
- Ik kan uw klok beoordelen voor een prijsopgave terwijl u wacht op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter)
- Betalingen enkel per pin.
- Heeft u koorts of een kuchje, stel dan uw bezoek liever uit.
- De klok bij u ophalen of bezorgen is ook nog steeds mogelijk mits u geen gezondheidsklachten heeft.

Meer Horloges en klokken in de buurt

Deze Alex Muller Klokkenreparatie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Horloges en klokken in de buurt.