Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Alfa Glas BV

Alfa Glas BV

Einsteinstraat 70, 3316GG, Dordrecht 078-6513000 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al meer dan twintig jaar geleden begon Alfa Glas in Dordrecht met het afdichten van inbraakschade bij woningen en bedrijven. Om de klanten beter te kunnen bedienen, werd het dienstenpakket al snel uitgebreid met reparatie van glasschade.

Inmiddels bieden we naast een veelheid aan glassoorten een compleet assortiment van deuren en kozijnen voor binnen en buiten, hang- en sluitwerk en zonwering. Hierbij leveren we aan particulier en bedrijf.

Voor een volledig overzicht van de verschillende mogelijkheden, verzoeken we u een bezoek te brengen aan onze showroom in Dordrecht. Ons ervaren personeel geeft u graag passend advies over onze producten, veiligheid en inbraakpreventie.

Alfa Glas is leverancier en installateur van PKVW(Politie Keurmerk Veilig Wonen)-goedgekeurd hang- en sluitwerk.

Uiteraard zijn we nog altijd actief op gebied van urgente afdichting en reparatie voor particulier en bedrijf met onze 24uur nooddienst.

Glas:
Glas is er in vele soorten en maten. De verschillende eigenschappen van de vele glassoorten zorgen ervoor dat er voor nagenoeg iedere toepassing een geschikte oplossing te vinden is. Hiernaast ziet u een overzicht van de meest voorkomende soorten en toepassingsgebieden.

Voor een advies op maat of niet vermelde glassoort kunt u ons uiteraard bereiken via de contactpagina.

Speciaal glas:
Glazen deuren, achterwanden, douchedeuren en cabines. Speciale toepassingen van hardglas dat door behandelingen en extra verhitting in de oven tot wel zeven keer sterker is dan normaal glas.
Nog specialer zijn de voordelen van het gebruik van glas in uw interieur. In de onderdelen “Glazen deuren”, “Glazen wanden” en “Douchedeuren en cabines” leest u meer over de mogelijkheden.

Deuren:
Uw voordeur is uw visitekaartje. Een mooie deur is, zonder dat veel mensen er bij stil staan, een goede eerste indruk van uw woning of bedrijf. Verder behoort een deur simpelweg goed te openen maar vooral tochtdicht en inbraakveilig te sluiten.

Meer Ramen en kozijnen in de buurt

Deze Alfa Glas BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Ramen en kozijnen in de buurt.