Overveld Glas BV

Overveld Glas BV

Gooren 1, 4813XJ, Breda 076-5224899 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Glashandel Overveld in Breda is uw glasleverancier voor de professionele & particuliere markt!
Ruim 75 jaar ervaring in de glasbranche maakt dat Overveld Glas de specialist is in Breda en omstreken voor al uw glas-toepassingen voor zowel interieur als exterieur. Wij richten ons op het bewerken, leveren en plaatsen van glas voor zowel de professionele als de particuliere markt.

Of het nu gaat om glasschade, het plaatsen van isolatieglas in renovatie of nieuwbouw, het leveren van beloopbaar glas voor vloeren of trappen of de levering van een hardglazen inloopdouche; een team van specialisten staat voor u klaar met deskundig advies. Overveld Glas levert alleen hoogwaardige beglazing van grote toonaangevende glasproducenten als AGC Glass Europe, Scheuten Glas en Saint-Gobain Glass.

Glas is er in vele soorten, uitvoeringen en met verschillende eigenschappen. De toepassingen zijn oneindig. Nieuwe productlijnen worden ontwikkeld waarin esthetische motieven en visuele effecten van glas elkaar verrijken.
Om u een zo goed mogelijk beeld te geven over de toepassingen en functies van glas, toegespitst op uw wensen, staat ons team klaar met deskundig advies. Overveld Glas is aangesloten bij de Glas Branche Organisatie (GBO) zodat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op glasgebied, de normen en (veiligheids)eisen van deze tijd.

Van glasbewerking tot (kraan)montage: alles onder een dak
Overveld Glas beschikt over een moderne werkplaats en slijperij, met computergestuurde machines, zodat het veel bewerkingen in eigen huis kan uitvoeren. Hierbij valt te denken aan: glas snijden, boren, frezen, slijpen, facetslijpen en polijsten. Naast deze machinale bewerkingen hebben wij ook ervaren vaklui die het glas met uiterste precisie handmatig bewerken. Het in eigen huis produceren van hardglazen binnen- en buitendeuren, douchedeuren, achterwanden en glazen meubels behoort tot onze specialisatie.

Meer Ramen en kozijnen in de buurt

Deze Overveld Glas BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Ramen en kozijnen in de buurt.