Aluminiumbouw-Glashandel Oud-Zevenaar

Aluminiumbouw-Glashandel Oud-Zevenaar

Dijkweg 17, 6905BA, Zevenaar 0316-331010 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar, richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop. De fabricage van onze ramen, deuren, veranda's, overkappingen en serres vindt plaats in onze eigen werkplaats. Het plaatsen van onze producten gebeurt door ons eigen team. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden en volledig afstemmen op uw smaak.

De collectie zonwering en rolluiken is zo groot dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar laat u zien welke types er zijn. Wilt u advies op maat of direct zelf bekijken wat er mogelijk is? We verwelkomen u graag in onze nieuwe showroom, of komen bij u langs met voorbeelden.

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar verkoopt diverse soorten HR++ isolatieglas van SGG Climaplus. Dit is de absolute top in isolatie, lichttransmissie en comfort tijdens alle seizoenen.
Wij leveren en plaatsen: Enkel glas, Figuurglas, Glas-in-lood, Gelaagd glas (veiligheidsglas), Gehard glas, Spiegels,
Glasbewerkingen, Voorzetramen, Isolatieglas, Hoog rendement isolatieglas (HR ++) en Hardglazen puien.

Door de speciaal voor glas en aluminium ingerichte werkplaatsen en de inzet van enthousiaste en vakbekwame medewerkers zijn wij in staat hoogwaardige aluminium ramen, deuren, veranda's, overkappingen en serres te vervaardigen. Het plaatsen van onze producten vind in eigen beheer plaats, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Naast ons kantoor, opslag- en productiehal is er voor u een showroom ingericht.

Heeft u verder nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0316-331010 of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Meer Zonnebanken en solaria in de buurt

Deze Aluminiumbouw-Glashandel Oud-Zevenaar vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zonnebanken en solaria in de buurt.